Goede Taart

Goed gebakken en snelle bezorging.

Goed geregeld

Alles verloppt altijd top!

De gebakjes werden op tijd bezorgd en waren erg lekker, en maakten mijn moeders 90ste verjaardag leuk

Taart besteld, meteen de volgende dag geleverd!!! Helemaal Top, smaakt lekker.

Bestelgemak

Taart niet gezien want besteld voor werkgever ver buiten mijn woonplaats. Wel heb ik begrepen dat de taart erg lekker was en goed was aangekomen.

Top taart van TopTaarten

Super geregeld en razendsnel voor elkaar. De fototaart van TopTaarten is een aanrader.

Op tijd en heerlijke gebak

Werd op tijd geleverd en de gebak was heerlijk. Zeer tevreden

Geen idee of bestelling afgeleverd is

Vreemd dat er geen mail komt dat bestelling afgeleverd is. Moet er maar vanuit gaan dat dat zo is; beetje raar om bij de ontvanger te gaan informeren of je bedankje aangekomen is.

Had er meer van verwacht helaas

Ik had tompoucen besteld 10 stuks met foto erop. Ik had gehoopt dat het kapje op de tompouce de hele foto zou zijn maar dat was 2,5x6cm en het emotiegezichtje stond er niet bij op. Tompouce qua smaak viel helaas ook tegen, smaakte naar de zelfmaaktompouce uit de supermarkt. We hadden meer op zo’n tompouce-smaak van de Hema (of van de lidl, paastompouce van dit moment). gehoopt. Heel jammer dit.

De bestelling is keurig op tijd uitgeleverd. Zag er perfect uit. Zeker voor herhaling vatbaar

prima taart, keurig op tijd

makkelijk bestellen, prima taart, keurig op tijd

Kwaliteit afwerking wisselt per bakker (tompouce bestelling naar meerdere adressen)

We hebben drie setjes tompoucen besteld bij Toptaarten.nl. Een doos hiervan ging naar onze klant buiten Haarlem. Gelukkig zagen deze er netjes uit. Degene die wijzelf en ons partnerbureau ontvingen, waren beduidend minder representatief: de afbeeldingen zaten los en scheef. De kwaliteit lijkt dus per bakker te kunnen variëren, wat ik ongemakkelijk onvoorspelbaar vind, zeker voor deze prijs vond. Aan de smaak mankeerde gelukkig niets, heerlijk! Ik ga er van uit dat dit een eenmalige uitglijer was en beveel Toptaarten evengoed aan. De levering was op tijd en de klantenservice stond mij goed te woord.

Teveel slagroom

Wij hadden 4 stukjes gesneden en iedereen heb het laten staan en wij kregen allemaal buikpijn de rest hebben wij weggegooid daag 30 euro

Deze bestelling was niet ok

Beste toptaarten. Ik heb hierover al gemaild, ik ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit. De foto lag er los op en was gerimpeld. De cake was erg droog en weinig vulling. Helaas geen foto en de anderd helft is weggegooid. Van welke bakker was deze taart? Daar bestel ik dan ook niet meer. Met vriendelijke groet Mevr Bakker Geen recensie om online te zetten, maar wel om te melden bij u.

Niet perfect

de website werkte niet goed, combinatie kaartnummer en kaartcode werd niet door de website herkent. Daardoor moest ik eerst betalen en vervolgens een mail sturen met het kaartnummer en de code om het geld terug te vragen. Is niet klantvriendelijk. Taart werd wel op tijd afgeleverd.

Goede service & fantastisch van smaak

heerlijke slagroom taart was in Zoeterwoude-Dorp bij Tijsterman top Helaas gaan hun stoppen miv maart 2022 maar daar komt van Maanen nu dus komt goed maar het is super Toptaarten.nl

Geweldige taarten

Snelle in huis en heerlijke taarten

Wederom weer een heerlijke taart!

Zoals elke keer een heerlijke verse taart.

geweldig

de ontvanger was blijverrast

Mooie lekkere taart , op tijd bezorgd

Ontvangers super tevreden, Mooie , lekkere taart

Lekkere taart

Ondanks dat het logo niet helemaal goed was ingekleurd, was de taart perfect. Overigens heeft de klantenservice dit heel goed opgelost toen ik dit aangaf.

prima verzorgt

een aanrader

Slecht

Taart besteld 10 tot 12 personen € 37 , conclusie een heel klein taartje veeeeeeeel te duur voor zo een taartje Gr Antoon van de Kolk

Het was weer super dank jullie wel en op naar de volgende keer

Helemaal top!

Werd keurig geleverd op de bestelde dag, op een goede tijd tussen 9 en 10 uur in de ochtend! Was een heerlijke taart, je proefde dat die van een banketbakker af kwam, de tekst en de foto die ik besteld had, waren naar tevredenheid verwerkt op de taart! Volgende bestelling weer bij Toptaarten!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep