Vreselijk.

Geen taart bij de bakker. Met spoed gemaakt, lelijk, totaal anders dan besteld. Kind intens verdrietig. Geen aanrader!

Helemaal TOP

Wat zag hij er mooi uit en wat smaakte hij bijzonder lekker Is voor herhaling vatbaar

Heerlijke taart, optijd bezorgd. Ruim voldoende porties

Super mooi en heerlijk

Heerlijk!

De taart werd op tijd bezorgd en smaakte heerlijk! Ietwat aan de kleine kant…

Gewoon Top!

Super verse taarten, lekkere marsepein en slagroom.

Super taart

Heerlijke taart. Ziet er mooi en verzorgd uit . en de smaak is fantastisch

Heerlijke niet al te zoete slagroomtaart

Niet overdreven zoet en heerlijk vers

Mooi van buiten, lekker van binnen

De roze kleur van de taart kwam niet helemaal overeen met de foto op de website. Maar dat was eigenlijk positief! Zachter roze was mooier. Verder tevreden over de prijs, kwaliteit en bezorging.

Superr

Superrr vers heerlijk van genoten

Goeie site

Top bedrijf met heerlijke taarten

Heerlijk

Lieve toptaarten, mijn neefje en familie vonden het heerlijk zacht en luchtig.

Complete verassing voor de ontvanger. Dus prima

Nou het duurt wel een beetje lang voordat de website het goed doet. Maar de verrassing was erg goed ontvangen en de taart zag er mooi uit.

top site

wij hebben vorige week een taart besteld. Het bestellen ging probleemloos, de taart werd keurig op tijd geleverd en de reacties er op waren heel goed. Ik bestel een volgende keer zeker weer via Toptaarten.

Met recht: TOP!

Met recht: TOP! Alles TOP geregeld, makkelijk online bestellen en betalen, en de bezorging was zoals afgesproken. En de taart was overheerlijk!

geweldig .

was supergoed geregeld en was echt lekker.

Niet volgens afspraak

er was een slagroomtaart luxe besteld voor 10-12 personen van E 19.95 excl kaartje en bezorgkosten er werd een taartje in 9 stukjes gesneden bezorgd met op elk stukje ananas en een chocolaadje dit is de eerste keer dat er iets tegenvalt van wat er bezorgd wordt via uw Top organisatie. Wij bestellen regelmatig : bloemen, fruitmanden en taarten Omdat ik een foto kreeg als bedankje heb ik het zelf gezien. Misschien een andere bakker nemen in Culemborg? Bakker uit Leerdam doet het fantastisch!

Prima taart

Heel goed en lekker

Snel besteld, keurig op tijd geleverd en een heerlijke taart. Top!

De taart zag er super uit en was heerlijk!

De taart zag er super uit en was heerlijk!

Uitmuntend !

Dit is al het 6e jaar dat ik met een verjaardag een taart bestel bij Toptaarten. Taart is altijd kraakvers en heerlijk, ik blijf hier bestellen !!

Vlotte afwikkeling iedere keer en positieve reacties van onze clienten

Vlotte afwikkeling iedere keer en positieve reacties van onze clienten

snel gemakkelijk en de taart was op tijd

bestellen via website gaat eenvoudig

Heerlijk assortiment vers smakelijk gebak

Gevarieerd assortiment verse gebakjes in mooie stevige verpakking. Volgende keer weer via toptaarten.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep