Niet goed bevallen

Taart niet volgens afspraak , qua tijd, bezorgd. Taart bleef plakken aan de doos waardoor marsepein laag kapot ging.

super slechte taart

Nog nooit van m'n leven zo een slechte taart gehad. We hebben hem ook niet meer aan de gasten gegeven, deze taart was zo droog en smaakloos dat de bakker zich moet schamen. leek wel of hij al meer dan een week oud was. DIT DUS NOOIT MEER !!!

Slecht

Ik heb in Januari ook besteld toen kwam de taart van een bakken uit de buurt Deze was vers en erg lekker. De taart van dit weekend was meer dan de helft kleine. Slagroom was als beter kiwi met schil. Dus laatste keer dat ik via deze weg besteld heb.

Lekker en mooi afgewerkt

Onze zoon was erg blij met deze verjaardagstaart. Was erg smakelijk.

HEERLIJK

Taarten van toptaarten zijn altijd zo heerlijk!!

Zeer lekkere en verse taart

Dit is de 2e keer dat ik heb besteld via top taarten. Super vers, lekkere taart en netjes bezorgd. Zeker een aanrader!

Echte "Toptaarten"

Goede en verzorgde taarten, op tijd bezorgd. Prima

Echt top!

In 1 woord super!

Bezorging op de datum die ik wilde, succesvol ontvangen.

Super taart

Heerlijke taart en op tijd geleverd.

Snel geregeld en bezorgd

Makkelijke website en snel geregeld!

Precies op tijd, mooi en erg lekker

Prima.

Binnen de afgesproken afgeleverd op het adres.

Ik krijg altijd te horen dat het er altijd goed verzorgt uitziet, en dat het heerlijk heeft gesmaakt.

Topi

Heerlijke taart

Snel besteld en bezorgd. Tekst nog laten aanpassen, wat geen enkel probleem was. Prima geregeld.

Heerlijk

Goede kwaliteit en service

De service was prima. Al mijn vragen werden snel beantwoord. De taart was lekker Helaas werd de taart pas na 13.00u bezorgd. Ik had liever gehad dat de taart rond 10.00u, koffietijd, werd bezorgd. De verklaring was dat de bakker het erg druk had.

Goede Taart

Goed gebakken en snelle bezorging.

Goed geregeld

Alles verloppt altijd top!

De gebakjes werden op tijd bezorgd en waren erg lekker, en maakten mijn moeders 90ste verjaardag leuk

Taart besteld, meteen de volgende dag geleverd!!! Helemaal Top, smaakt lekker.

Bestelgemak

Taart niet gezien want besteld voor werkgever ver buiten mijn woonplaats. Wel heb ik begrepen dat de taart erg lekker was en goed was aangekomen.

Top taart van TopTaarten

Super geregeld en razendsnel voor elkaar. De fototaart van TopTaarten is een aanrader.

Op tijd en heerlijke gebak

Werd op tijd geleverd en de gebak was heerlijk. Zeer tevreden

Geen idee of bestelling afgeleverd is

Vreemd dat er geen mail komt dat bestelling afgeleverd is. Moet er maar vanuit gaan dat dat zo is; beetje raar om bij de ontvanger te gaan informeren of je bedankje aangekomen is.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep