Slagroomschnitte

De slagroomtaart kocht ik voor mijn echtgenoot, ben zelf niet gek op slagroomtaarten, maar mijn echtgenoot vond het toppie en dat is belangrijk.

Lekkere taart en op tijd bezorgd

Een slagroomtaart met een eigen foto besteld. De taart werd keurig op tijd geleverd en smaakte heerlijk. Hij zou voor 10-12 personen zijn, maar was daarvoor wel wat aan de kleine kant, dus volgende keer bestel ik gewoon een maatje groter.

Heel erg tevreden.

Ik heb de taart niet gezien maar ga er zonder meer van uit dat deze perfect was. Gezien de reactie. Het is zo leuk mensen op deze manier te kunnen verrassen. Bedankt voor de duidelijke site en service. Marga Bot

Lekkere taart netjes geleverd.

Zag er goed uit, en was heerlijk.

Super leuke, lekkere taart!

Boven verwachtingen. Bestellen ging prima. Foto kwam precies zo als ik gehoopt had. Verder een lekker taartje.

Volgens afspraak op tijd geleverd

Was goed en mooi opgemaakt

Super lekker

Makkelijk te bestellen goede taart smaak goed 1 puntje wat ik een beetje jammer vind zou ook andere smaken zoals mokka of chocolade of een combi daarvan in het assortiment dan allen slagroom maar das mijn mening

TOP

Bestelling van taart precies volgens afgesproken tijd de klant hypotheekvisie stuurde ons leuke e-mail voor de fantastische taart. Allemaal blije mensen dank zij kwaliteit en service van Toptaarten. We gaan nog meer mensen blij maken samen met jullie. Groetjes Ria Gielen Maarssen

Echt Top de Toptaarten

Mooi opgemaakt en erg lekker

Mooi Taartje

Mooie taart met foto van voetbalteam er op en op afgesproken dag geleverd,prima gedaan TopTaart!!!

Heerlijke verse taart en prima gebak.

Vers en super lekker.

Zag er niet zo mooi uit helaas

Eerder dik tevreden, laatste bestelling zag er niet zo mooi uit. Alsof inkt op was..

Hoi ik ben prima tevreden

Ik zou alleen graag willen dat er een factuur wordt verstuurd

heel goed

Later geleverd, leek niet vers

Ik heb zelf na 11:00 contact opgenomen om na te gaan of de bestelling nog geleverd werdt. Uiteindelijk nog net voor de middag binnen. Taartjes waren niet super vers, misschien te grote afstand? Eerder van dorp dichtbij gekregen, nu van een dorp meer dan 30 km verder op. Was lekker, maar de moeite voor de levering en het net niet lekkere verse smaak, maakte het minder leuk.

Slecht

Taart werd bezorgd en de foto die ik voor de taart gebruikt had was blauw van plaats orginele kleuren. Erg jammer!

Een heerlijke taart !

Prima !

Heerlijk

Heb het nu 3 keer gedaan en bevalt goed

Verkeerd bezorgd

Maar heerlijk.

Taarten erg klein voor 10/12 personen

Ik vind de taarten erg klein er gingen maar 9 normale stukken uit. En de marsepeinen tart was slordig afgewerkt. Heel jammer

Prima geregeld

Bestellen gaat gemakkelijk en de taart zag er mooi uit en smaakte lekker.

Heerlijke taart

Makkelijk besteld en we kregen wat werd beloofd; we hebben zitten smullen!! Taart werd sochtends vroeg bezorgd, ruim voordat de visite er was. Een aanrader.

Het gemak , de bestelling , de bezorging alles top!

Al verschillende keren een taart besteld voor familie in het westen. `s morgens vroeg al geleverd , zodat met koffietijd er van genoten kon worden.Van de echte bakker. Mooi opgemaakt .Een aanrader.

Fantastisch smakelijk met kaarsen

Mijn zus werd 60, er waren 20-25 mensen, de taart zag er mooi uit en met brandende kaarsen een festijn.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep