Lekker

Wel in werkelijk kleiner als is had gezien op jullie fotos. Supper lekker hoor... Foto prachtig.

Heerlijke verse slagroomtaart en lekker vroeg bezorgd

Niet goed geleverd

We hadden duidelijk bij de omschrijving genoteerd waar ze moesten leveren + 2 telefoonnummers erbij genoteerd. Ze hebben de taart gewoon ergens anders voor de deur gezet in de zon. Jammerrrr! Maar de taart was wel lekker zeiden ze! Dus halve sterren.

Smaakt heel goed

Heerlijke taart

De gepersonaliseerde marsepeintaart voor de verjaardag van mijn zoon viel letterlijk erg in de smaak. Veel marsepein en de fotodecoratie zag er ook mooi uit. Bezorging keurig op tijd en gebakken door bakker Isken van het Zonneplein in A'dam Noord.

Snel geleverd en super tevreden!

De volgende dag was de taart netjes nog voor het middaguur bij onze klant afgeleverd. Super snelle service, zag er top uit.

niet goed

taart besteld, was er om 14.00 uur nog niet bleek de order zoek te zijn dus ...wel visite...geen taart.. taart kwam alsnog de volgende dag tja....als mosterd na de maaltijd kreeg compensatie van 10 euro,wel voor een volgende bestelling nou.....of dat er van gaat komen betwijfel ik

Taart was super lekker

Makkelijk geregeld, super bakker!!

Makkelijk via website Lekkere taart van bakker dichtbij Ruim genoeg Goed rekening gehouden met allergie

Mwah

Cake was wat droog maar de taart an sich smaakte goed. Was voor 12-16 personen, maar dan zijn de porties écht heel klein.

toppie

alles was naar wens de taart was erg lekker

De taart is perfect aangekomen en was heerlijk vers Compliment voor de banketbakker!!

Leveringen zijn altijd prima. lekkere taarten

super geregeld

De taart is tijdig geleverd, mooi en lekker.

De volgende dag geleverd, mooi en lekker. M’n dochter, haar man en de kleinkinderen waren blij verrast

Ontzettend goed en ze waren heerlijk op tijd bezorgd

Heerlijke smakelijke taartjes.

Lekkere taart, slechte bezorging

Taart was wel lekker alleen in het verkeerde gebouw geleverd, ondanks dat mijn mobiele nummer bijgevoegd was. De receptioniste heeft mij gebeld en ik ben daarna mijn taart gaan halen ..

Netjes afgeleverd op kantoor. Super lekker en vers.

Prachtige taart voor een prachtige dag

Heerlijk van smaak en prima kwaliteit

Super! Mooie taart en op tijd binnen!

Slagroomtaart ziet eruit als op de foto en dan zelfs met nog met wat extra's! En natuurlijk erg lekker! Mooi op tijd binnen!

???????

ik vraag me af of er een kaartje bij zat of ze nu wel weten of de taart van mij kwam namelijk niks gehoord

Op tyd, smaakvol, mooi!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit taart ga zo door

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep