Netjes op tijd bezorgd. Op 6 verschillende lokaties

Op tijd een heerlijke taar!

Heerlijke taart waar we met een grote groep op tijd van konden genieten!

jammer van 't vele marsepein

uitstekend gebak, heerlijk..

Lekker

Heel lekker

Gewrldig service.

Heerlijke slagroom taart.

origineel

Alles is gelukkig goed gegaan. Maar je moet nooit de Primera (den Hoorn ) gebruiken als afhaalpunt want daar hebben ze geen koelkast en doen ze lelijk tegen je !

Snelle bezorging op de afgesproken dag.

Mooie taart laten bezorgen, weet niet of er ook daadwerkelijk 16-20 punten uit gekomen zijn, maar bestelling werd wel zeer op tijd afgeleverd, ruim voor koffietijd. Ontvanger was zeer tevreden

Gevraagd tijdstip/levering en taart uitstekend

Bij het bestellen van de taart las ik dat de taarten uiterlijk voor 12.00 uur worden bezorgd, de meeste koffiepauzes zijn tussen 10.00 en 11.00 uur. Bij op/aanmerkingen gevraagd of de taart voor 10.00 uur gebracht kon worden. Dat heeft de lokale bakker goed opgepakt en wij zaten om 10.00 uur met de heerlijke taart aan de koffie.

Heerlijk

Heerlijke verse slagroom taart

Verrassing

Zag er heerlijk uit en smaakte ook als zodanig. Mijn cursisten hebben genoten!

Mooie taart, eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd,

Leuk om op deze manier iemand 100 km van huis een mooie taart te laten bezorgen

Geweldig en heerlijke taart.

Vind alleen jammer dat de bij geleverde kortingskaart voor een volgende bestelling maar zo kort besteedbaar is. Als die langer besteedbaar is ga je veel snel over na een volgende bestelling. Groet Hanny

Heerlijke verjaardagstaart

Wat ruime indicatie van bezorgtijd. Maar keurig afgeleverd bij de buren. Was heerlijke slagroomtaart.

Toppie!

Goed geregeld in overleg s 'middags Geleverd, helemaal top!

Mooie taart en netjes afgeleverd

teleurgesteld

ik had een taart besteld voor mijn 40e verjaardag op het werk, nu was het door de bakker op een ander adres geleverd, maar wel een briefje in de bus terwijl we er gewoon aanwezig waren, met tegoedbon kan ik nu weer een herpoging doen, als ik weer iets te vieren heb...

Onhandig ...

Ik kreeg geen bericht dat de taart werd of was verzonden; Er werd bij levering geen afzender vermeld Ik kon bij de bestelling niet zien (controleren) of het speciale ontwerp toegepast werd of niet. Ik begreep uiteindelijk dat de taart wel lekker was en het speciale ontwerp werd gebruikt. En de "aftersales" zorg van Toptaarten is zorgvuldig: dus tóch aanbevolen !

Mooie grote taart

Een lekkere grote mooie taart met prima kwaliteit logo's er op. Helemaal prima.

Gemakkelijk bestellen, goede afhandeling en lekkere taart

Gemakkelijk bestellen, goede afhandeling en lekkere taart

fantastisch

we hadden een taart besteld als verrassing voor iemand, het was een fantastische mooie, overheerlijke, en op tijd bezorgde taart, is zeker voor herhaling vatbaar.

Lekkere verse taarten zoals geadverteerd

Heerlijk vers.

Zag er goed uit en smaakte geweldig

Gemakkelijk en overal te laten leveren

Ik had voor iemand als verassing een taart besteld, ze vonden de taart heerlijk

Heerlijke taart alleen 20 huisnummers verderop bezorgd

De taart was heerlijk, hij werd alleen op het verkeerde adres bezorgd. Dat was erg jammer want het was een verrassing. Gelukkig waren het eerlijke mensen die hebben uitgezocht waar de taart naartoe moest. Wel hebben we na een klacht een tegoedbon ontvangen van € 7,50

Top Toptaarten

Geweldige kwaliteit, gewoon perfect . Een minpuntje:12.00 was er nog niks.wat bleek de GPS van de bezorger werkte niet,hij bood daarvoor zijn excuses aan,vriendelijke man

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep