Om 8:00uur werd onze taart bezorgd, ruim op tijd dus. Wij waren natuurlijk zeer nieuwsgierig hoe die er uit zou zien, Super mooi. En wat nog belangrijker was of hij lekker was. En dat was hij, iedereen die een stukje heeft gehad vond hem heerlijk, wij ook trouwens. Dank je wel toptaarten tot de volgende keer.

snel erg makkelijk

alleen jammer dat je niet terug kan zien hoe laat het bezorgd is.

Geweldig!

Goede en snelle service, makkelijk programma om zelf je taart te ontwerpen. 1 categorie kleiner in de verkoop zou het voor mij een 10 maken!

Super service

Het ging heel goed met de bestelling! Heb mijn taart vroeg in de ochtend gekregen, helemaal vers! Taart was mooi en lekker!

Geen idee!

Ik heb een bestelling gedaan als verrassing voor een bedrijf. Nu weet ik van de persoon voor wie de verrassing was dat de taart is aangekomen. Ik vindt het alleen wel jammer dat ik als besteller niet meer op de hoogte wordt gehouden van mijn bestelling, of deze wel of niet is afgegeven.

Duidelijke website, makkelijke bestelwijze, overheerlijke taart!!!!

Wij hebben een fototaart besteld. Was heel makkelijk te bestellen, mooi afgewerkt en nog belangrijker echt voortreffelijk!!!

goede service, lekkere en mooie taart!

Ondanks dat ik wat laat de bestelling plaatste kon ik toch de volgende dag de taart aan het einde vd ochtend ophalen bij de bakker om de hoek ( Tijsterman in de Kopermolen). Vers gemaakt die ochtend door die bakker. Taart zag er mooi uit en was heel lekker! Aanrader!

makkelijk om te bestellen en erg lekker

makkelijk om te bestellen en erg lekker

Mooi op tijd geleverd, taart smaakte heerlijk!

Lekker taartje, prima formaat voor 10 personen!

Mijn ervaring is tot nu toe 100%

Te laat bezorgd!

Taart werd pas om 12:05 uur bezorgd.

Mooie taart

De taart was heerlijk volgens de ontvangers en zag er goed uit! kwaliteit en de ontvangers waren heel blij.

zeer te vreden

alles is weer super verlopen

Mooie taart afgeleverd op de afgesproken tijd!

De taart smaakte heerlijk! Ik ga zeker nog een keer een taart bestellen.

Heerlijke taart

Op tijd gebracht en de slagroomtaart smaakte heerlijk.

Super tevreden

Heerlijke taart en vroeg bezorgd super

gebakjes

heel erg lekker was geweldig

Niet goed

Eerst was onze taart op een verkeerd adres bezorgd, ze brachten later een nieuwe taart omdat ik erop stond dat we die dag voor 2 uur de taart zouden ontvangen, de cake was nog warm en als je een stuk taart afsnee dan viel deze gewoon uit elkaar, en er zat vieze kersenvulling tussen die heel zuur was, dus voor ons geen 2e x

Tevreden, maar het bestelde kaartje niet gezien.

Er miste een bestelde kaartje. Verder een lekkere taart en op tijd geleverd. Alleen bij de buren, maar die fout wordt helaas vaker gemaakt.

Heerlijk vers gebak

Heerlijke verse gesorteerde gebakjes

Smaakt goed en op tijd geleverd

Het gebak is als gepland midden op de ochtend geleverd. Het smaakte goed.

Super taart en perfect bezorgd

Goede ervaring met kwaliteit van de taart en de bezorging.

Heerlijke verse taart

Wat een TOP taart!

Voor mijn vader z’n 91e verjaardag een taart besteld. Deze moest bezorgd worden in het verzorgingstehuis. Prima geregeld en heerlijke taart! Iedereen heeft ervan gesmuld!!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep