De taarten waren heerlijk en dat vonden mijn familie en collega’s ook!

De taarten waren heerlijk en heel vers! Op tijd bezorgd!

Heerlijke taart

Makkelijke bestelsite, goede levering en heerlijke taart!! Kortom aanrader!!

Helemaal in orde

Alles helemaal goed verlopen

Goed geregeld bij Toptaarten

Gemakkelijk en tevreden smullers :)

Top taarten is gewoon top geregeld

Precies voldaan aan de verwachting Snel , goed en heerlijk Kreeg van iedereen te horen dat het perfect smaakte

Precies als beloofd, daar hou ik van!

Super lekker

Mooi gemaakt en echt lekker

Zonder woorden.

Zonder woorden.

Prima taart, lekker en mooi op tijd!!!

Prima alternatief wanneer jezelf een keer geen tijd hebt om een taart te bakken!! Waren erg tevreden en er is ook voldoende keus.

ja heerlijk

Taart was optijd, mooi, en lekker. Het is alleen geen lang houdbare taart maar dat komt omdat hij vers is. Echt een aanrader.

Heerlijke en mooie taart

Slagroomtaart besteld voor mijn 50e verjaardag. Met foto en verder mooi versierd met chocola en fruit en vlaggetjes! Hij was echt heerlijk en iedereen heeft er van gesmuld!

Geweldig en mjn dochter was super blij

Ik werd alleen in verwarring gebracht doordat de foto zoals gemaakt op de site in de bestelling niet terug komt en toen heb ik even gebeld. Jullie laten dan zien welke soort raart het wordt maar niet met de afbeelding van mezelf.

Heerlijke taart

En mooi op tijd bezorgd

lekker en op tijd

Bakker was er even na 10 uur en de taart was prima

Super geregeld

Top heel lekker Tompoes was heerlijk met goede bakkersroom. Van mij had de slagroom er niet bij gehoeven maar was heerlijk

Top service van Toptaarten

Bestelling gedaan met ander afleveradres maar daar was op het tijdstip niemand aanwezig. Met Toptaarten gebeld en zonder probleem adres kunnen veranderen waar geleverd werd. Dit noem ik service.

Heerlijk gebak, supervers en goede sortering.

Super.

Heerlijke taart, fijn thuisbezorgd.

Prachtige en heerlijke taart!

Het was het geld zeker waard! Mijn dochter was helemaal blij met de taart. Voorafgaand aan de bezorging nog gebeld om iets na te vragen, werd toen geholpen door een zeer vriendelijke dame. Helemaal tevreden!

Goed was zo op maar had n kaartje bijbesteld zat er niet bij.. Ze hebben wel gesmuld

Heerlijk!!!

Ik besteld elke weer wat een verslaving!!

Geweldig heerlijke taart !

Geweldig heerlijke taart !

Makkelijk snel en lekker

Makkelijk snel en lekker