Perfect geregeld, heerlijke taart!

Perfect geregeld, heerlijke taart!

goed geregeld, goed product!

via de site makkelijk te bestellen, duidelijk en goed geregeld

chocolade slagroomtaart

Geen probleem. Lekker gegeten

Deze bakker maakt heerlijke taarten

Zoals ik al eerder heb vermeld was ik niet tevreden met de taart uit s Gravendeel maar deze bakker is prima

Hele fijne makkelijke website. En een keurige aflevering, van een heerlijke taart, met kleurige foto! TOP gedaan!

Uitstekende kwaliteit en heerlijke smaak

Smullen !

Prima op tijd afgeleverd en iedereen heeft zitten smullen van deze fantastisch opgemaakte en smakelijke taart (super luchtige cake en slagroom)

Mooi op tijd geleverd perfecte taart

Mooi op tijd geleverd. Perfecte taart

Snel geleverd en de taart was HEERLIJK!

Voldoet aan de verwachting

Was een lekkere taart, precies zoals ik hem heb besteld. Op tijd, keurig en netjes afgeleverd.

Was erg lekker

Prima geregeld. Goede taarten

Snel en goed geregeld. Mooie taarten.

Goede service en overheerlijke taart

Ik bestel vaak bij Toptaarten, de taart die ik besteld had voldeed helaas minder aan mijn verwachting dan normaal. Toptaarten heeft dit prima opgelost voor mij. Superservice!

Helemaal zoals verwacht!

Helemaal zoals verwacht!

Heerlijke taart volgens collega's

Volgens mijn collega's was het een heerlijke taart. Was zelf namelijk vrij. Prijs goed , kwaliteit goed en service volgens afspraak. Tevens bestel gemak.

Goede kwaliteit

Was een heerlijke taart. Toppie

super geregeld!

Heerlijke marsepeinen-taart

Het was weer een heerlijke taart

Bestelling prima verlopen, heerlijke taart!

Zie boven!

Lekker!

Lekker!

Topservice

Heerlijke taart en een goede service van mijn bestelling Top !!

Mooi produkt

Goede smaak van de taart, op tijd bezorgd!

Slecht

Mıjn bestellıng nıet op tıjd ıngeleverd nog

de pokemon taart was smoezelig

Toen we de taart kregen zag hij er erg mooi uit. We kregen hem rond 10.30 uur. Hebben hem in de koelkast gezet en in de middag gingen we de taart aansnijden. De marsepein, room en chocola was allemaal van de taart gegleden en lag er smoezelig bij in de doos. Op de zorgen dat er toch nog wat marsepein aan de taart zat hebben we met een lepel wat marsepein bij elkaar geschraapt en op de taart gelegd. Erg jammer, want op zo n manier is de taart dan wel erg duur.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep