Leuk om zelf de taart samen te stellen voor de verjaardag. Klopte met het plaatje wat ik gemaakt had. We vonden de taart allemaal heerlijk van smaak. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Prima op tijd aan huis afgeleverd door de lekkerste plaatselijke banketbakker.

Heerlijke, mooie taart. Bezorging ook super

Het was fantastisch de bestelde taart te ontvangen.

In het verleden bestelde ik een taart via toptaarten.nl en dat pakte ook goed uit.

Super lekker!

Stond netjes klaar. Goeie variatie en waren heerlijk. Een echte aanrader!

Mooi en lekker!

De (foto)taart werd keurig op tijd bezorgd, zag er erg mooi uit en was supervers én erg smakelijk! (Heel klein minpuntje: in plaats van versiering met discodip was er aan de zijkant vruchtenhagel gebruikt, wat heel snel papperig werd.)

Prima taart met een ander ontwerp

De taart was op tijd bezorgd en heeft prima gesmaakt. Minpuntje was wel dat er een groot verschil was tussen het ontwerp en de daadwerkelijke taart. Foto was uitgerekt en de tekst was een kwartslag gedraaid.

heerlijk

op tijd gebracht, super lekker

Heerlijke taart. Op tijd bezorgd! Prima!

Zie boven. Ik zou graag vernemen welke bakkers bij jullie zijn aangesloten. Ik vermoed in elk geval bakkerij Bliek uit Middelburg. Toptaarten!

Slagroomtaart zoals vroeger, heerlijk!

Een taart precies volgens afspraak geleverd. Echter, zonder de bestelde topping. Super hoe Toptaart daarop reageert en het keurig oplost. Vol vertrouwen blijf ik mijn taarten bestellen. Klantvriendelijkheid ten Top!

Heerlijke taart

Fijne website Duidelijk foto's en omschrijving Goeie service en vlot werd in de ochtend al bezorgd, erg fijn. De taart bij aankomt EEN SUPER BLIJ KIND Viste vond de taart erg lekker.

Meedenkend. Vriendelijk.

Gebeld of foto met tekst gelukt was. Op advies iets aangepast.top!

heerlijk

De bakker uit Gouda had heerlijke petit fours gebakken met marsepein. Scheelt per bakker heb ik gemerkt. Voor kerstmis had familie in Moordrecht laten bezorgen de smaak was veel minder lekker.

Zeer lekker en vers

Hele lieve bezorger en heerlijke taart

Was lekker

Was weer erg lekker

Heerlijke taarten.

Een aantal keren een marsepeintaart besteld. Deze zijn zi ontzettend lekker en van goede kwaliteit.

Wat een heerlijke Mokkataart, de jarige was er heel blij mee. De bakker bezorgde de taart heel vroeg in de ochtend. Geweldige service.

Heerlijke taart!

Eigenlijk ‘zomaar’ eens een taart besteld omdat ik een voucher had gekregen. Geen spijt van, want het smaakte uitstekend! Al om 9 uur bezorgd, dus op tijd voor bij de koffie.

Erg klein

De taart viel erg tegen erg klein was ook zeker niet genoeg. En dan voor dat bedrag Erg jammer

TOP

Goede service en top taart. Was enorm lekker.

keurig verpakt en goede kwaliteit van de taart

zeer goed geleverd

Mooie taart

Mooie en lekkere taart, keurig na besteld te hebben de volgende dag bezorgd.

Fijne traktatie in quarantaine.

Eigen gebakken taart door moeder op moeders verjaardag kan natuurlijk eigenlijk niet vervangen worden. Deze appeltaart van Toptaarten werd echter als indrukwekkend door zoon en het studentenhuis beoordeeld, hoog en zwaar zoals die hoort te zijn met een prima smaak! Dank Toptaarten!

Helemaal ok

Na een klacht helemaal naar tevredenheid geholpen

De taart zag er mooi uit, werd op tijd bezorgd en smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar !!

Heerlijk!!!

Taart was heerlijk en groot genoeg voor het aantal mensen. En netjes bezorgd. Niks op aan te merken. Ga zo door!!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep