Super lekker

Het was een mooie en lekkere taart ,alleen zou ik het fijn vinden zodra het bezorgd is dat we een mailtje of iets dergelijks krijgen . Met vriendelijke groeten Ellen

De taart was heerlijk , en mooi optijd geleverd

De taart was heerlijk en ook mooi optijd geleverd Zal zeker hier weer bestellen!

Was geweldig lekker en goede bezorging dank u wel

Doe ik waarschijnlijk nooit meer.

De taart lag tegen zijkant door, bovenlaag taart helemaal beschadigd.

hoe dan

Goede keuze

De taart was erg lekker en lekker vroeg in de ochtend ontvangen, Alleen jammer dat je van Toptaarten geen bericht ontvangt dat het bezorgd is. Dat doen ander wel:-) Misschien een tip voor jullie?

Waardeloos bestel een taart blijkt na te bellen niet leverbaar op waddeneiland

Fototaart besteld bel ik na 2 dagen als controle welke bakker de taart levert blijkt dan dat er geen overeenkomst is met een bakker op het waddeneiland. Terwijl ik de postcode van het eiland invoer. Gelukkig kon ik zelf nog bij de Hema wel een fototaart regelen. Wel excuus van de dame van de klantenservice,zij kan er niets aan doen Tip voor het bedrijf: blokkeer de postcodes waar je niet kunt leveren. Een ompensatie vorm zou ook service zijn voor het ongemak.

Helaas was het kaartje niet meegeleverd!

Taart als verassing besteld! Mooi snel verstuurd, alleen was het gissen voor de ontvanger van wie hij de taart gekregen had!

Geen kaartje bij

Ik had een kaartje geschreven via de site, maar is niet door de bakker overgenomen. Nu wist de ontvanger niet dat het taartje van ons kwam. Heel slecht. Ze hebben wel lekker van gegeten zegt de ontvanger.

Altijd lekker

Bestelling gaat gemakkelijk Altijd lekker en vers, en super vriendelijke mensen die de taart bezorgen

Heel goed geregeld. En heb een foto van de taart gezien. Zag er fantastisch uit

Prachtige taart

Een schitterende en heerlijk luchtige en kakelverse slagroomtaart op het werk afgeleverd. Mooi op tijd en het was genieten.

Ideaal

Taart was heerlijk iedereen heeft genoten, bezorging ging perfect.

Het was lekker en het was optijd

Het was snel en het is lekker vers mijn familie was om te spreken ik zou bij jullie weer bestellen. Vriendelijke Groet Francis Caan

Een echte toptaart!

Taart gepersonaliseerd laten bezorgen bij de winnaar van onze voetbalpoule! Een mooie taart en het was een superleuke verrassing!

Matig

Taart jammer genoeg niet gekoeld toen die aan kwam waardoor de slagroom een stuk minder lekker was . Zonde want de vulling was wel lekker

Snel en goed afgeleverd, met foto!

zeer goede gebak

hoi... werk bij een transportbedrijf en weet chauffeurs kunnen zinnig zijn maar als het gebak op is in no time dan is het goed gebak...

Lekker

De ontvangers van de taarten, deze week afgeleverd , vonden de kado’s erg lekker…!

De taart is zeer goed!

De taart is van gesmuld. Helaas niet zelf geproefd. Ik kreeg zeer enthousiaste reacties van degene, die ik de taart heb gestuurd.

heerlijke taart

wat hebben we genoten van de taart. Duidelijk te proeven dat deze van een goede bakker kwam. Taart wordt om 09.30 bezorgd door een zeer vriendelijke heer.

Was heel goed geregeld

Boven verwachting goed!!’

Keurig geregeld bij toptaarten. En wat was de taart heerlijk!

Heel simpel te bestellen en de ontvangers vonden de taart heerlijk.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep