Het was top!

Op tijd bezorgd en de taart was heerlijk volgens de ontvanger

Heerlijke taart

Keurig bezorgd en mooi afgeleverd. Super vers zoals het hoort.

Snel,goed en heerlijk!

Perfect uitgevoerd en afgeleverd.

Perfect uitgevoerd en afgeleverd. Punt ter overweging: Een lichtere taart als keuze mogelijkheid zou aantrekkelijk zijn.

Eenvoudig en betrouwbaar

Nog nooit slechte ervaring gehad

De taart was heerlijk!

De taart was heerlijk! Alleen beetje jammer dat hij pas na 12 uur kwam...we hadden koffie al op.

Lekkere taart

Mooi op tijd geleverd

Iedereen blij!

Mijn man werd 75, ik 70 op 12 januari. Vanwege corona geen feestje, maar wie jarig is trakteert! Daarom hebben wij taartjes laten bezorgen bij kinderen en kleinkinderen. Complete verrassing voor iedereen en door de betreffende bakkers uitstekend verzorgd, waarvoor dank.

Heerlijke taart, zag er mooi uit. Wel een beetje klein.

Ik had een taart voor 12 tit 16 personen. Als ik dit had moeten snijden was het op een petitie four gebakje uit gekomen. Dat was een beetje teleurstellend voor de rest niets dan lof. Smaakte voortreffelijk en zag er heel mooi en vers uit.

Gewoon goed!

Heerlijke taart, prima op tijd bezorgt. Aanrader!

Bestelling ging vlot Alleen jammer dat ik mijn bestelling niet kon volgen

Goede service en een sublieme bezorging!

Degene die de taart heeft mogen ontvangen, was zeer verblijdt met de ontvangst. En content met de gehele bezorging. De taart was visueel goed ontvangen en de smaak was subliem! Dus een aanrader voor een volgende keer.

Op tijd en de taart was heerlijk

super lekkere taart en optijd geleverd!

taart was heerlijk en op de afgesproken dag om8:15 uur geleverd! mijn complimenten!

Heel goed en lekkere taart

En netjes bezorgt misschien als het voor zoveel is in 2 dozen doen hij paste niet in de koelkast

Lekker gebak op tijd bezorgd!

Bezorging was netjes en op tijd. Het gebak was heel goed; zowel om te zien als om de smaak!

mooie taart

Had wel graag per mail willen horen toen hij was bezorgd. Moest wachten op 'n reactie van de ontvanger...

Tevreden

Tevreden

TÉ GEK. HÉÉÉÉÉRRRRRRRLIJK. YEEEAAAAHHH.

Het is heerlijk om iets te vinden waar je lange tijd naar zocht. Juist, dat bedoel ik:TOPTAARTEN.

Uitstekende taart op 1 maar

Taart prima maar hij is voor de deur neergezet zonder aan te bellen !!!! Dit vind ik superslecht want iedereen had hem mee kunnen nemen ?!

Ze vonden hem heerlijk

Prima taart en op tijd geleverd

Prima taart

De taart was lekker en bezorging goed geregeld.

Service top, taarten verschillen helaas

Vaker gebruik gemaakt van deze service wat uiteraard ideaal is. Ontzettend leuke reacties mogen ontvangen van de ontvangers en de taarten smaken goed! Wat wel een minpunt is, is dat de ene bakker er divers fruit op doet en de andere er wel geteld maar een paar op doet. Ik dacht eigenlijk dat de standaard wel is dat er evenveel fruit op zit. Als resultaat krijg je dus dat de ene taart mooi versierd is en de andere alsof er vanaf gesnoept is. 1 duidelijke lijn zou fijn zijn.

was super lekker zei mijn zus

Compliment was superlekker mooi geleverd, heb vriendin nu ook gestuurd, maar wat nu als ze net niet thuis is wat dan, breul [email protected]

prima gebak vanuit de plaatselijke bakker

prima gebak vanuit de plaatselijke bakker