Super service

Elk jaar bestel ik een taart voor mijn dochter haar verjaardag. Altijd lekker vers en optijd geleverd. De taarten zien er ook altijd top uit!

Super lekker

Perfecte taart met foto laten maken voor verjaardag van mijn man . Taart is super vers en erg lekker.

Volgens de ontvanger is het één lekkere taart bezorgd.

Fantastisch en Lekker.

Geweldig.

Heerlijke Taarten. Het Was een Traktatie. Viel goed in de smaak. Volgende keer kom ik zeker bij Top Taarten terug.

Voldeed geheel aan de verwachtingen

Lekker, luchtig zagcer leuk uit

Volgende week weer een bestelling bij jullie.

Lekker en op tijd

Lekker en op tijd bezorgd

verrukkelijke gebak

netje op tyd, goed verpakt , heel lekker

Handig en snel te bestellen

Bakker Jongeleen uit N-Vennep levert altijd zeer goeie ,verse ,smaakvolle taarten!!!

Lekkere mooie taart!

Duidelijk afbeelding! Snelle levering. Lekker en mooi!

Tevreden

Ik was ontevreden over een levering maar top taarten heeft het snel goed gemaakt. Heel topppp van toptaarten. The bestttt

Waanzinnig mooie fototaart, supervers en ruim op tijd bezorgd

Een dikke 10 met een griffel voor Toptaarten.nl Voor het afscheid op m'n werk een slagroomtaart besteld voor de collega's. Het bleek een schot in de roos. De afbeelding die ik zelf ontworpen had, kwam er prachtig op uit Heerlijk verse slagroomtaart, van een gerenomeerde banketbakker uit de regio. Ik weet waar ik volgende keer m'n taartjes bestel....

Op tijd en lekker

Lekkerrrrr

Is netjes optijd geleverd netjes verpakt, taart was zeer mooi gemaakt en was zeer smaakvol

Puik

Puik

super gegeregeld.

Foto gekregen van het bezorgadres was TOP.

Zeer smakelijk

Een lekkere taart, zoals afgesproken

Op tijd geleverd en viel erg in de smaak

Taart laten bezorgen na ziekenhuisopname, viel erg in de smaak. Zowel de taart als het idee!!

Mooi op tijd en zag er prachtig uit.

De gebakjes en taart waren heerlijk en zagen er super mooi uit!

heel fijn

t Zag er weer fantastisch uit.

Lekkere taart, mooi gemaakt

Taart was snel besteld met een eigen foto. Het resultaat mag er zijn. De bezorging was erg vroeg (08:00) waardoor mijn zoon nog niet wakker was ;-). Taart is overigens keurig bij de buren bezorgd. Een briefje in de bus was prettig geweest. Gelukkig was met een telefoontje naar de klantenservice de zaak snel opgelost!

De grap is geniaal gelukt

Het was als een grap bedoeld en ze zijn er zo met beide beentjes ingetrapt; geweldig. Heb nog wel een tip voor jullie, als je de afbeelding upload krijg je geen vb van hoe de taart eruit komt te zien. Hierdoor was de tekst zeer klein uitgevallen.

Droog

De taart die ik heb gekregen was heel droog, de week daarvoor hadden we een taart voor op het werk besteld en die was echt heel lekker. Dat was ook de rede waarom ik bij jullie een taart had besteld.

Geweldige taart geleverd

Ik had bij de bestelling de verkeerde datum opgegeven. Maar na een telefoontje met de klantenservice probleem opgelost. Echt top van toptaarten.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep