Heerlijke en prachtige taart!

Ruime keuze, en keurig volgens afspraak perfect in orde. Fijn ook dat je zelf kunt afhalen. En dat in de drukke dagen voor Kerst. Heel tevreden!

Prima site!

Heel simpel een taart bestellen? Ga naar Toptaarten.nl. Zeer smakelijke taarten, en de bestelling werd op de afgesproken dag thuis bezorgd.

Uitstekend!

Veel moeite heeft de bakker uit Spakenburg gedaan om het adres te vinden in de nieuwbouwwijk welke nog niet in Google of Tom Tom vindbaar was. Na telefonisch contact allemaal gelukt. Complimenten voor de grote moeite van de bezorger.

Fijn snel geregeld

Ik heb wel nog een opmerking: het zou heel fijn zijn als ik een mail had gehad als de bestelling was bezorgd, nu heb ik geen idee of het goed is aangekomen.

Bestellen ging vrij eenvoudig

Van de ontvanger(s) heb ik begrepen dat het bestelde product naar volle tevredenheid en vooral tijdig is geleverd.

Goed geholpen met bestellen omdat het mij niet lukte om de adressen te kopieren.

afleveren prima en de taarten waren ook goed.

Keurig optijd bezorgd, Lekker vers Zag er mooi ui. Veel beter als de bestelling hiervoof

Niet zo fijn

Bij de 2 taarten die ik besteld had zijn bij beide taarten de bijbestelde kaarten niet afgeleverd. Niet fijn als je hiermee de ontvangers fijne feestdagen wil wensen, omdat samen vieren ivm Corona niet mogelijk is. Knullig.

heel goed

goed gegaan djw.

Zeer tevreden!

Heerlijke taart en keurig geleverd, waarbij rekening is gehouden met mijn tijdsverzoek. Echt helemaal super, maar vooral de taart zelf, zoooo lekker!!!!! Reuze bedankt!

Een aanrader!

Makkelijk je eigen taart ontwerpen en laten bezorgen. Mooi om te zien dat jullie met de lokale bakkers werken. Enige minpuntje is dat het wel iets te prijzig is.

Heerlijk

De taart was heerlijk en eenvoudig te bestellen.

Overheerlijke kersttaart

Makkelijk te bestellen en ophalen bij de bakker van je eigen keuze. Met een actie code ook nog een 5 euro korting!

Heerlijke taart!

Ik heb alleen maar lof gehoord over de taart die we cadeau hebben gedaan. Hij was heerlijk!

top!!!!

top zoals de naam al zegt.

OK

Prima op tijd

Heerlijke slagroomtaart

Na het een keer op m’n werk geproefd te hebben Zijn we verkocht echt smullen

Lekker

Goede taart vroeg geleverd

Prima en op tijd

Taart was heerlijk, de opmaak was wat slordig

Lekker en goed

Was lekker heb nog stuk eten later

Top.

Voor herhaling vatbaar !!!!!

Heerlijk en vers

Super lekker en een fantastische samenwerking met radio 538

Taart was precies zoals ik vanaf het plaatje besteld had

Keurig op tijd geleverd en een prachtige taart

Zelf niet gezien, maar men was zeer tevreden

Geen ervaring

Noorderdreef 60