Niet zo happy

Kleine foto op taart,en was geen afzender bij dus moesten zij veel me n sen bellen. Beetje slordig

Super goed geregeld, was snel bezorgd

Topppp

Lekker op tijd geleverd en heerlijk vers

Snel besteld en op tijd geleverd

Ik had een uitstekende ervaring. De bestelling was snel en makkelijk gedaan en de levering was op tijd. Het feestje wat na de bezorging volgde was geweldig.

niet helemaal goed

ik heb 2 taarten besteld de taart die op 17 december moest worden bezorgd, kwam op zaterdagochtend daarna. Toen was de gelegenheid voorbij. dat is jammer. graag even contact, om te zien of dit aan Top taarten of aan de bakker ligt.

Voortreffelijk verzorgd

Op het laatste moment nog voor mijn verjaardag gebak besteld via Toptaarten.nl Voor wat ik had besteld heb ik een redelijke goede prijs betaald en was het assortiment gebakjes zeer goed. De smaak was heerlijk en alles werd keurig op tijd bezorgd. Zeker een aanrader voor een volgende traktatie.

Volle tevredenheid.

Zeer gemakkelijk om te doen en altijd probleemloos en naar volle tevredenheid afgeleverd.

Super geregeld en lekker

Zal beslist weeer bestellen zag er keurig uit

Overheerlijk

Overheerlijk lekker vers en super

PrimA

De taart was erg lekker zeker een aanrader Goede service en mooi op tijd bezorgd.

Heerlijke taart en netjes optijd

Goede ervaring heerlijke taart en netjes op tijd

Ik ben heel Tevreden met jullie Service.

Goede ervaring met Toptaarten.

We kregen de taart in de middag, helaas niet een verjaardagstaart maar een fijne feestdagen taart (kersttaart). Na contact met Toptaarten een voucher gekregen voor een nieuwe taart. Hele goede service.

echt een toptaart

Dit was mijn eerste ervaring met toptaarten, maar het was echt toppie. De bezorging, hij was super vers en heel mooi versierd en vooral erg lekker.....en goed betaalbaar Alleen maar positieve reacties op de taart gehad. Ik kon hem zelf niet proeven, ivm een gluten intolerantie, maar de reacties zeiden genoeg.

Netjes afgeleverd, heerlijke gebakjes!

Mooie assortiment gebakjes, voor ieder wat wils

Altijd een succes!

Inmiddels is toptaarten.nl mijn vaste besteladres voor de verjaardagen van mijn kinderen. Ze zijn er altijd blij mee. De taarten zijn mooi en lekker en ze worden op tijd bezorgd.

Lekkere verse taart

Gebak van bakkerij de Koning uit Puttershoek is altijd lekker.

Een heerlijke taart

Snelle levering, precies zoals verwacht. En heerlijk vers

Had graag een leverbevestiginf willen ontvangen

Prima taart alleen ontbrak een leverbevestiging

Hele lekkere taart

Hij was lekker en mooi. Al blijf ik de prijs best hoog vinden.

super !

was een super mooie taart

lekkere taart

ja jammer dat hij op verkeerd aders is geleverd en ben gaan zoek waar gelukkig gevonden en was niet op gegeten ik had op gegeven Drakenstein en is bezorgt bij goudenstein dus mijn kado en verrassing viel in duigen

De naam zegt het al

Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling. Het is op tijd geleverd. We hebben echt van ons taart genoten. Hij was heerlijk.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep