Goed verzorgd!!!

uitstekend

geen woorden voor

Heerlijke verse taart

Lekker vers en op tijd netjes afgeleverd .

Goedgemaakt

Een heerlijke schnitt gekregen ter compensatie. Deze was lekker vers en heeft goed gesmaakt.

te laat bezorgd

De taart zou voor 12 u. bezorgd worden maar dat werd veel later

Heerlijke taart

Gesmuld van de taart

hele goede levering en kwaliteit

Na telefonisch contact met toptaarten.nl was de betaling vlot te doen en de levering kwam zoals afgesproken keurig op tijd

Lekker

Genoten van de taart

Super!!

Voor het eerst via toptaarten een taart laten bezorgen was snel bezorgt!! Een aanrader!!

Mijn verwachting ver overtroffen, voor herhaling 100% vatbaar

Persoonlijk lust ik geen slagroomtaart. Wil de bakker Teunissen mijn complimenten geven, omdat ik niet kon stoppen met eten. Was echt de perfecte slagroomtaart ooit. Het is super luchtig, smelt zo in de mond. Een echte aanrader! De levering was ook erg top. Was blij verrast toen ze vroeg in de ochtend voor de deur waren.

top service

en heerlijke taarten

Taart was lekker

De taart was 2 dagen te vroeg. Helaas ook niet met de foto erop die ik wel op het voorbeeld had gezet. Hij was lekker maar daar hield het ook mee op.

Ik mis een bevestiging van aflevering

Super lekker

Op tijd geleverd en gewaardeerd

Taart werd gewaardeerd !

Ziet er mooi uit maar niet lekker

De taart ziet er mooi uit maar voor 24 euro verwacht je dat het ook smaakt. De fondant is vrij smakeloos en er zit geen jam op wat wel op de website staat. Het is 2 dikke plakken cake met wat botercreme ertussen, dat is het. De opmaak aan de buitenkant is weer prima maar de taart blijft droog en smakeloos. Jammer, dat doen we niet nog een keer.

Mooie keus, lekkere smaak en fijn service.

Pluspunten: Ruim assortiment, voor ieder wat wils Vriendelijke klantenservice, net en oplossingsgericht De petit fours waren lekker en zagen er leuk uit Minpunten: Bezorging was dag later dan afgesproken en de gebakjes zagen er anders uit dan op de foto. Ondanks dat toch wel tevreden en genoten.

Mooi op tijd geleverd en heel erg lekker.

Mooi op tijd geleverd en heel erg lekker.

Toptaarten maakt haar naam waar.

Om collega's te bedanken voor het harde werk en het bereiken van een mijlpaal in een project, petit fours besteld. Ze kwamen op tijd, in prima staat van een lokale bakker en vooral superlekker, dus tja, alles wat je hoopt en verwacht dus als je taart besteld. Dank voor de perfecte service!

Altijd een Super Snelle bezorging+ heerlijke Taart!!

De bakker uit Nieuw Vennep bakt en brengt zijn heerlijke taarten altijd bij ons. Super tevreden, nooit geen andere taart meer!!

Verder kan Ik meer zeggen..... Goede service

perfect

heb navraag gedaan bij de fam waar de taart bezorgd is en zij waren dol enthousiast. taart was super lekker en zag er mooi uit. website is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ga Zo door.

Perfecte taart en ook de vroege bezorging, super!

Perfecte taart en ook de vroege bezorging, super!

Prima product en op tijd bezorgd.

Taart met foto besteld. Alleen jammer dat de foto vop de taart verkreukeld was. Smaak van de taart was goed.

heerlijke slagroomtaart

De taart was heerlijk, en op tijd bezorgd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep