betrouwbaar op tijd en altijd vers!

Nooit iets op aan te merken gehad en al aardig wat keertjes besteld.

Een heerlijke slagroom taart

Op 4 december mijn taart opgehaald in Moerkapelle Wat een heerlijke slagroom taart ook mijn visite vonden de taart heerlijk

Prima!!!!

Alles vlg afspraak verlopen!!!

Helemaal Top

2x een bestelling geplaatst bij jullie , en naar tevredenheid afgeleverd.

Heerlijke vruchtentaart; een aanrader!

Heerlijke vruchtentaart met laagjes room. Nette levering en de taart was perfect.

Goede service, maar vooral lekkere taart

Top geregeld.

Het gebak was heerlijk.

Mooi op tijd bezorgd

Ze vonden de taart heerlijk

Haartje in de taart gevonden

Mijn ervaringen zijn normaal altijd goed en altijd tevreden. Maar dit keer vond ik een haartje in de taart.waardoor ik her weg heb moeten gooien. Erg jammer. Normaal beveel ik wel aan. Maar nu niet

TOPtaart

TOPtaart en TOPbezorging

Eigenlijk alles is top bij jullie, niet alleen de taarten.

Wij hebben al meerdere malen de taarten besteld en ze zijn allemaal heerlijk geweest. Ook de service en afhandeling was perfect.

Ik ben snel geholpen en de service was top.

Vers en perfect

Heerlijke taart.

Super snel geleverd en heerlijk verse taart.

Smakelijke Taart

Netjes op tijd bezorgd, goede helpdesk !

Snelle en correcte levering en taart was lekker

Perfect. Super taart

Geen opmerking over gewoon perfect van de juiste bakker

Prachtige taart!

De taart zag er prachtig uit en was heerlijk!

Goed.

Snel besteld, mooie en lekkere taart. Bezorging was ook snel!

Twee taarten besteld. Eentje prima in orde, andere slechte levering

Twee taarten besteld op twee verschillende locaties. Eentje prima in orde. De andere werd buiten neergezet onder een afdakje terwijl personeel aanwezig was, zonder op de hoogte te worden gesteld dus lange tijd gewacht op niks en er zelf achteraan moeten bellen. Taart zelf was prima

Goed opgelost

Eerst werd de verkeerde taart geleverd, dit snel opgelost door de juiste taart te brengen, echter was dit compleet niet dezelfde als op de site aangegeven. Een simpel wit taartje met alleen een foto erop is niet heel feestelijk voor een verjaardag, later is dit opgelost met een cadeaubon

reactie vanuit onze klant waarnaar wij de taart hebben opgestuurd was positief.

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gebak.

De bestelling van het gebak was keurig op tijd afgeleverd en de gebakjes waren heerlijk. Zeker een aanrader.

Top service.toptaart geleverd. Bestel zo weer bij toptalenten.op alle vlakken toppie

Lekkere taart

Het zag er goed en verzorgd uit, alleen de foto was aan de kleine kant.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep