Heel mooi cadeau om weg te geven.

Levering was keurig op tijd. Het cadeau zag er geweldig uit. Heel leuk om aan iemand te geven.

Gemak dient de mens

On line is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen. Alles gelijk top geregeld!

Perfect afgeleverd en goede kwaliteit

niet van toepassing

Nadat mijn pakket niet was aangekomen in Duitsland is het opnieuw verzonden naar een adres in NL. Top service.

Hele goede service!

Er wordt mee gedacht en indien nodig voor een oplossing gezorgd!

Prima verzorgd en prima op tijd.

Ben erg tevreden.

wederom mooie en lekkere taart geleverd

niks aan toe te voegen. Makkelijke site om de bestelling te doen en correcte levering.

snel bezorgd zoals afgesproken

De doorzetter wint

Op rekening bestellen was lastiger dan ik had gedacht. Daarnaast was er een storing dus het duurde allemaal langer. Goed dat ik op tijd was begonnen.

goede service en snel.

Goede service en snel.

Ok

Ik vind het jammer dat jullie geen email versturen op t moment dat t verstuurd wordt.

2x bestelt en alles kwam op tijd aan!

Goede ervaringen mee. 2x bestelt en alles kwam op tijd aan!

Altijd op tijd

Goed geregeld!

Goede service en geleverd op de zelf uitgekozen dag.

Alles op tijd en keurig verpakt

Snelle levering, goede prijs, veel keuze.

Makkelijk en Topgeschenken is altijd accuraat

Fijne website zonder weinig gedoe

Leuk assortiment!

Heel tevreden met het aanbod. Ruime keuze. Snelle afhandeling. Ook klantenservice was heel vriendelijk en doeltreffend. Alleen de bezorging door PostNL was dramatisch. Pakketje was besteld voor maandag en kwam woensdag. 2 dagen na de verjaardag. Lekker lullig.

Na een kleinere hapering (verkeerde product geleverd) is de juiste bestelling snel afgeleverd

Veel keuze en snelle bezorging

Snelle verzending

Ik heb 2 bossen droogbloemen ontvangen waar van eentje heel mooi was de andere heb ik in de afvalbak gedaan het niet mooi genoeg om weg te geven gewoon slecht wie ik gehouden heb staat nog op een vaas en is mooi

Top service. Er was iets mis gegaan met de bestelling en dit is op een uitermate goede wijze opgelost.

Helemaal perfect.

Prima Verzorgd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.