Bestelling niet geleverd

Mijn bestelling zou geleverd worden maar de bezorger heeft niet aangebeld en heeft aangegeven dat ik niet thuis was, terwijl ik dat wel was. Bestelling dus niet op tijd kunnen ontvangen. Bestelling daarom retour gestuurd.

Levering te laat

Niet geleverd op de afgesproken dag

prima geregeld, op tijd geleverd

gewoon goed

Aankoop en bezorging wijnpakket

Alles verliep volgens plan, dik te vrede.

prima afgeleverd.

In orde zoals afgesproken.

De ontvangster vond het erg leuk en precies op haar verjaardag.

Waardeloos bestelling kwam niet op tijd

Ik woon zelf in Frankrijk vandaar dat ik mijn vriendin op haar verjaardag en tevens 1e dag van haar pensioen wilde verrassen met een mooie fles champagne. Vooraf had ik geïnformeerd of ze thuis was die dag en dat was zo. Helaas kwam de fles niet op de afgesproken dag aan. Met als argument dat er niemand thuis was, een pertinente leugen. Gebeld met Topgeschenken en mij werd verteld zelf met de bezorger te bellen! Na wat vragen werd mij uiteindelijk dan wel een telefoonnummer gegeven. Uitaard was de bezorger niet te bereiken en werd mij op een bandje aangegeven dat de leverancier dit moest oplossen. Weer terug naar Topgeschenken en deze keer werd mij verzekerd dat er een nieuwe fles zou worden opgestuurd de volgende dag. Maar ook deze fles is nooit geleverd. Uiteindelijk is 3 dagen na de afgesproken datum dan toch de fles neergelegd bij mijn vriendin voor de deur en de doos was open gemaakt. Ik ben dus absoluut ontevreden over Topgeschenken en adviseer hun om met de bezorgdienst Packs de samenwerking op te zeggen.

Prima verzorgd en onze jarige zeer tevreden

Uitstekend verzorgd en georganiseerd. Zeer goede ervaring opgedaan. Bedankt.

Mooie ballon

Ik heb voor het eerst hier een bril besteld en deze was goedkoper dan waarbij normaal besteld. Bezorging ging ook mooi op tijd. Kon precies zien hoe laat deze bezorgd werd.

super!

Keurig geregeld!

Uitgebreid assortiment; goede kwaliteit en snelle levering

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en snelle levering

top

goed geregeld

Helaas ontevreden: de taart was veel te dun en de foto niet mooi

Ik had verwacht een normale dikte (hoogte) slagroomtaart te krijgen maar deze was hooguit 4 cm hoog, echt onder de maat. Ook de kwaliteit van de foto was slecht. Dat laatste was, gezien wat er geprint moest worden, nog wel begrijpelijk dus dat wil ik nog wel over het hoofd zien, maar de dikte/hoogte van de taart vind ik echt wel een dingetje en is 55 euro echt veel te duur. Ik weet niet of ik volgende keer weer bij jullie ga bestellen.

Ben heel erg boos

Het is nog altijd niet aangekomen, naar jullie gebeld jullie zouden me wat laten weten ook weer niets gehoord. Ik vind dit erg triest heb gelijk alles betaald en het zou binnen 2 dagen geleverd worden. Nu zijn we weken verder en nog altijd niets geleverd

Goed geregeld!

Alles is gezegd!

Super service!

De service en reactie snelheid toen wij op hele korte termijn onze bestelling ,wegens omstandigheden, moesten annuleren was echt hartverwarmend. Complimenten hiervoor en in het bijzonder voor Chiel.

Volgens afspraak geleverd! Toppi

Teleurgesteld

Mijn bestelling is op een zaterdag bezorgd terwijl het normaal op een vrijdag bezorgd moest worden. Dit is niet volgend afspraak wel heel jammer.

snelle service en goede kwaliteit

zeer prettige samenwerking met top-geschenken

Een goed adres (Topgeschenken)om iets op te sturen

Keurig op tijd bezorgd en duidelijke aanwijzing om het cadeau te volgen.Een goede service

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Volle tevredenheid

Helaas niet nagekomen wat er beloofd wordt

Als er ondanks de postNL wordt aangegeven wel op een maandag te leveren, dienen ze dit ook te regelen. Speciaal op zoek gegaan naar een site die kon leveren op een maandag. Helaas is dit dus niet waargemaakt. Onwijs gemiste kans. De site zelf is leuk, anders had ik daar niet iets besteld. Pas hier dus mee op. Wel nette klantenservice en hebben mij een voucher en excuses aangeboden. Maar dit maakt niet meer de verassing die ik gepland had, goed

Leuk om iemand een kado op afstand te kunnen geven.

Vlot te bestellen en vlgs afspraak geleverd.

Pakket 4 dagen te laat en niet meer vers bezorgd

Toen bewoners de dag van bezorging niet thuis waren pakket niet bij buren afgeleverd. Veel heen en weer gebel voordat pakket bezorgd werd. Geen verrassing meer. En overrijpe en rot fruit in pakket.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.