Goed en op tijd.

Goed en op tijd.

Levering is altijd stipt!

Ruime keuze aan geschenken en altijd netjes en op tijd geleverd.

Ik heb al eerder gebruik gemaakt van Topgeschenken en nu was het ook geweldig geregeld. Precies bezorgd op dag en tijdstip. Echt een aanrader.

Volgens mij is alles goed ontvangen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Handige en makkelijke site waarop je diverse zaken kan laten bezorgen. Leveringen gaan tot nog toe volgens afspraak dus ben zeer tevreden.

Goede en snelle service!

Top geschenken werkt snel en gemakkelijk. Ideaal voor het versturen van geschenken aan medewerkers.

Jammer

Het bestellen ging erg moeizaam, ook omdat je de keuze voor zakelijke klant pas verder in het proces moest aangegeven en ik toen alles kwijt was. Helaas kon de klantenservice me ook niet helpen hiermee. Het account aanmaken kost ook redelijk wat tijd. Ook wel jammer dat je geen leveringsbevestiging ontvangt wanneer je het vanuit een zakelijk account bestelt. Geen idee of het goed is aangekomen. Ik ga mijn collega's maar even vragen.

niet op juiste datum

op koningsdag werd er blijkbaar niet verzonden. Jammer, want op de site kon je gewoon kiezen voor afleveren de dag erna. Dus een dag te laat geleverd. Slordig.

alles naar wens super uitgevoerd en tot ieders verrassing (de beide ontvangers !!)

werkt heel goed en ik vind dit een super organisatie op alle fronten, zowel qua bloemen als taart !!

Ik haat beoordelingsmails

Als ik het niet direct invul spammen jullie me dood met herinneringen dat ik een beoordeling moet invullen. Verder krijg ik nieuwsbrieven waar ik nooit om heb gevraagd. Ik zal nooit meer bij jullie bestellen.

Een superleuke verassing voor mijn collega's en snel bezorgd!

We hebben heel veel leuke reacties gehad op deze verassing. De bezorging was vlot en daar waar een pakket niet bezorgd kon worden werd dit met ons overlegd voor een oplossing. Echt top en zeker een aanrader!

alles prima verlopen.

de bestelling exact op de beloofde tijd afgeleverd.

Gewoon hierbij blijven met bestellen van leuke en goede geschenken

Grote keuze goede kwaliteit afspraken komen ze na

Bestelling niet op tijd aangekomen

Helaas is mijn geschenk niet op tijd bezorgd door beschadiging onderweg (en retour afzender). Daar kan Topgeschenken weinig aan doen, maar toch heel jammer (champagne op speciale feestdag). Na mijn telefoontje goed opgepakt met nieuwe bestelling en tegoedbon voor mij.

Zie boven.

Prime service

Meedenkend, na een “foute” zending meteen de goede bezorgd.

prima!

prima!

Helft van de order was niet op voorraad

Ik heb op maandag besteld en krijg vrijdag pas bericht dat de helft van de artikelen niet op voorraad is. Te laat om nog iets anders te bestellen en noodgedwongen gebruik moeten maken van het aangeboden alternatief.

lekkere taarten en op tijd geleverd

Webshop is wat verwarrend als je voor verschillende locaties iets wilt bestellen, maar dan is het één mail naar de klantenservice en het wordt goed verwerkt. Goede service en lekkere taarten van lokale bakkers.

Prima en snel

Prima en snel

Te laat bezorgd

Helaas, de jarige ontving dit pakje niet op zaterdag 9 april, zoals afgesproken, maar op 12 april. Wel bericht van PostNL ontvangen dat ze niet op tijd konden bezorgen. Dus geen fout van Topgeschenken.nl maar van PostNL.

Denk dat het haastig is ingepakt

Ik heb een fles champagne met eigen ontwerp sticker in een houten kistje besteld. Bij het openen van het kistje bleek dat de sticker te zijn beschadigd. Dit was precies op de hoogte van het schuifgedeelte van het kistje. Waarschijnlijk (aanname) was de sticker nog niet droog genoeg terwijl toch alles werd dicht gedaan. Misschien moet de sticker niet direct in het zicht zijn, maar ter bescherming een kwartslag draaien. Als dit gebeurt is wordt het aantal sterren wel beter. Inmiddels is de klacht afgehandeld. Dit is naar tevredenheid.

mooie produkten, goed verpakt, goed geleverd

goeiemorgen, Ik was blij verrast van de kwaliteit van de tulpen die per brievenbuspost werden verzonden. Alles was mooi stevig verpakt en het zag er allemaal keurig uit. Het enige nadeel ondervond ik van de afzonderlijke berichtjes dat de pakketjes verzonden waren, dat had van betreft niet gehoeven :)

Een Topgeschenk

Het Topgeschenk was op tijd geleverd. Compleet en viel erg in de smaak.

Alle pakketjes op tijd en goed afgeleverd.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.