Dfghjk

Heb hier 2 x een bestelling geplaatst en werd op de afgesproken datum bezorgd Heel netjes verpakt met mooie strik en de producten waren heerlijk zeiden me vader en me vriendin.

Alles was naar wens

De verjaardagstaart heb ik zelf niet gezien maar de jarige was zeer enthousiast en vond hem erg lekker.

Matig

Wij hebben 3 taarten besteld, 1 voor onszelf en 2 voor zakenrelaties. Ik kan alleen over onze eigen taart iets zeggen. Wij hadden een slagroomtaart waarvan het biscuit oud was. Niet heel smakelijk dus. Deze bakker was volgens mij nog niet eerder bij ons geweest.

Prachtig cadeau

Prachtig bubbels cadeau kunnen uitzoeken voor het bruidspaar

Superleuk gepersonaliseerd cadeau

Bestellen is heel simpel. Cadeau is origineel, persoonlijk en ziet er top uit! Levering is snel, kortom: helemaal tevreden.

Heel tevreden met de service!

Fijn om nog dezelfde dag een bloemetje te kunnen laten bezorgen. Je wordt bovendien goed op de hoogte gehouden van de status.

Goede aftersales

Vaker probleemloos geschenken verzonden, helaas deze keer een bierpakket met gebroken fles door de klant ontvangen. Netjes opgelost door Topgeschenken, iedereen blij.

Voor de 3e keer bevroren appeltaart

Wij hebben nu voor de 3e keer een bevroren appeltaart ontvangen. Deze klacht is eerder al doorgegeven maar nu moesten we wederom bevroren appeltaart eten of wachten totdat deze ontdooit was. De grootte/afmeting van slagroomtaart met opdruk was veel kleiner dan dat deze moest zijn.

Prima services

Makkelijke bestel site, verse bloemen

Prima, prachtig mooie fruitbox met extra's

Eenvoudig te bestellen en snel bezorgd!

Goed geregeld

Volgens afspraak perfect

Leuk paaskado voor de kleinkinderen.

Ziet er leuk en gezellig uit, vind het apart, het is altijd het zelfde: haasje, eitjes, dit is erg leuk!

Prima Verzorgd

Ben tevreden over de bezorging.

Prima, maar te laat

Het cadeau is prima aangekomen, maar wel een dag later dan ik had aangeklikt.

Niet op dag dat ik had aangegeven bezorgd

Helaas niet op verjaardag bezorgd maar 3 dagen later. Teleurgesteld

Afspraak keurig nagekomen

Prima ervaring opgedaan.

Blije ontvanger

De ontvanger was blij met het gestuurde borrelpakket.

Keurig op gevraagde datum geleverd

Keurig op gevraagde datum geleverd. De kwaliteit van de bloemen wisselt per plaats. Soms veel groen weinig bloemen.

Snel en adequaat

Prima geregeld en vooral ook goede bakkers achter dit verhaal

Goede service en erg vriendelijk

Helemaal goed

Geen op of aanmerkingen , top gedaan

Keurig op tijd bezorgd

Leuke artikelen en eenvoudig te bestellen

Leuk om iets op te sturen, bestellen is eenvoudig en fijn dat de mogelijkheid er is om ook een persoonlijke brief toe te voegen!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.