Niets aan toe te voegen

Alles uitstekend geregeld

Origineel en snel geleverd geschenk

origineel, snel geleverd, werd erg op prijs gesteld

Top in alle opzichten.

Ook een per abuis dubbel geplaatste bestelling werd snel en professioneel opgelost.

Top!!

Alles makkelijk en zonder hobbels Al vele bestellingen

Afspraak is afspraak.

Doen wat ze beloven

geweldig

Goed, alles op tijd binnen vriendelijk en behulpzaam als je vragen heb. Alleen jammer dat het adressenbestand tot 99 gaat en dat je er dan 2 moet maken voor de rest zeer tevreden

TOP service

Topgeschenken heeft ene top service, ik had voor vrijdag een pakketje naar mijn zoon en schoondochter laten zenden, maar oeps verkeerd huisnummer ingevuld. Gelukkig kon het niet afgeleverd worden op dat huisnummer stond in de mail van track trace, dus meteen gebeld. De vrouw die ik aan de telefoon kreeg zorgde dta het goede huisnummer erop kwam en zo kon het 1 dag later alsnog bezorgd worden. Dus TOP...

Keurig op tijd,kleinzoon was er blij mee

Keurig op tijd, kleinzoon was er blij mee

Twee appels met een beurse plek

Redelijk goede feedback van de ontvanger gehad, wel twee beurse appel en dat zou eigenlijk niet zo moeten zijn.

Van bestellen tot leveren, helemaal top

Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van Topgeschenken. Het is eenvoudig kiezen in de webshop, de prijzen zijn absoluut fair. De levering is snel en je wordt heel netjes op de hoogte gehouden. De ontvanger krijgt daadwerkelijk wat je besteld hebt. Zal het zeker weer gaan gebruiken en ook aanbevelen bij anderen.

Top!!!

Alles ging makkelijk en overzichtelijk!!!

Snelle levering, meer dan tevreden ontvanger!

Erg leuk dat er ook cadeautjes zijn die voor een kleinere beurs goed betaalbaar zijn.

Grote bestelling vlot en snel geregeld!

De samenwerking met Topgeschenken.nl verloopt altijd vlot en soepel! Wat op maandag begon met een offerte voor 400 Rituals-pakketjes, resulteerde op dinsdag in een akkoord en levering aan huis op 400 adressen de vrijdag erna.

De bestellingen zijn altijd prima top

tevreden

Goede kwaliteit in alle opzichten

Comminicatie ging soepel, heerlijke taart. Netjes en op tijd bezorgd. Ik ben zeer tevreden

Vooral handig

Dat er niet precies op een tijd kan worden afgeleverd, is helder, maar binnen een 2-uur ruimte zou toch moeten kunnen. En als het niet lukt, zou het fijn zijn als de uiteindelijke leverancier even terugkoppelde. Het is toch logisch dat je taarten, bloemen en cadeau's graag bij de koffie doet... De slagroom op de foto-taart zat heel dicht op de foto en overlapte die deels. Ik wacht nog op antwoord van de klantenservice, maar ik kan bij de taarten geen info vinden over de ingrediënten en allergenen.

Lekkere taarten, gemaakt volgens onze wensen. Op tijd bezorgd

Het zag er allemaal netjes uit, lekker hoor!!!

top

mooi op tijd geleverd

helemaal top :)

goede begeleiding bij het bestellen vanuit raamcontract RWS. Goed bereikbaar.

Alles snel en vlot geregeld

Mijn eerste bestelling en meteen top geleverd.!

Net zoals ik het hierboven neerzet, mijn eerste bestelling en ik ben helemaal blij, hoe goed dit is gegaan. gr. Jolande van der Werff

goede service

Topgeschenken doet zijn best om de klant bij een klacht tegemoet te komen en geeft daarbij een goede service

Prima de ontvanger was te blij

Voor herhaling vatbaar

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.