Collega was super blij met het kado

Goed geregeld leuk kado en fijn afgeleverd

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Besteld en de volgende dag werd het afgeleverd, het fruit was van goede kwaliteit

Hele fijne webwinkel. Makkelijk te bestellen en betalen, snelle levering en hele goed info over de voortgang van je bestelling. Gebruik deze webwinkel zowel zakelijk als prive!!!

Niet tevreden, i.v.m. Bezorging

Eerste keer bestelling gemaakt en is niet op afgesproken datum 4 maart bezorgd , ik heb wel moeten bellen waar de bestelling blijft en pas 8 maart bezorgd helaas veel te laat. Ben niet blij mee.

Ben fantastisch geholpen door medewerkster toen mijn bestelling plaatsen op de telefoon niet helemaal volgens plan verliep

Gewoon makkelijk

Makkelijke website. Geen problemen om iets te bestellen. Bezorging altijd correct

Ik ben heel erg tevreden. Makkelijk te bestellen en bezorging op tijd binnen

Snel geleverd en zag er goed uit

Degene die het ontvangen heeft was er blij mee en het zag er goed uit

Super altijd goed verzorgd

Zowel bloemen fruitboxen prima geregeld. Goede service. Houden zo.

eenvoudig, overzichtelijk

Eenvoudig, de weg wijst vanzelf.

Mooi, op tijd en netjes aangeleverd

Service is top

Door een foutje was mijn pakje ergens anders beland. Maar Topgeschenken heeft gewoon zonder problemen een nieuwe verstuurd. Dat noem ik nog eens top.

Teleurstelling

Het was jammer, dat mijn bestelling op zondag niet verwerkt kon worden voor maandag. Wat ik heel vervelend vond, dat uiteindelijk de wijn pas op woensdag werd bezorgd. De ontvanger was op maandag 70 jaar geworden. Ik ga de volgende keer toch een andere site opzoeken. Was voor mij financieel best kostbaar en een teleurstelling.

Altijd bezorgen en een berichtje…echt Top

Bestel er altijd weer

Lekkere taart maar bezorging kan beter

Ik heb meerdere taarten besteld, prima taart erg lekker. Bij 1 persoon was er op het moment van bezorgen niemand aanwezig en zij moesten de taart zelf bij de bakken gaan ophalen. Dit vind ik wel vreemd.

Keurig verzorgd

Prima geregeld, mooi op tijd bezorgd . Top

Cadeau is mooi maar de levering slecht!

Het cadeau was erg mooi echter werd het cadeau wel 2 dagen te laat geleverd! En dat vind ik erg teleurstellend aangezien het om een verjaardagscadeau ging.

Viel erg tegen

De bloemen zagen er in werkelijkheid minder mooi uit. Veel kwamen kapot uit de doos en de hoeveelheid viel ook erg tegen. Was helaas een teleurstelling.

Alles is snel en goed verwerkt

De betrouwbaarheid en tevredenheid is zeer groot over jullie!!

Zeer tevreden, goede kwaliteit, goede service

uitstekende kwaliteit bloemen, mooi en uitgebreid assortiment aan geschenken en zeer betrouwbaar met de levering

Goed en snel /op tijd bezorgt

Top ballonnen, top service!

Top ballonnen, top service! Alleen vind ik de mogelijke bezorgdata soms wat ver weg als ik last minute een cadeau wil sturen.

Complimenten heel goed gedaan

Complimenten heel goed gedaan

Jammer, 1 dag te laat

Ik vind het jammer dat het kleine zakjes waren voor dat geld. En het kwam 1 dag te laat

Het bestelgemak is een verademing en de gevraagd levering ook keurig op tijd verricht.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.