Zeer goede website en makkelijk bestellen

Bestelling gaat vlot en het bezorgen volgens afspraak.

Gewoon goed gedaan

Wat ik van topgeschenken verwacht, is gewoon gebeurd. Keurig en goed de order geleverd.

alles naar volle tevredenheid gegaan

het besteld is vlgs afspraak geleverd

Bestelling is niet bezorgd op de aangegeven datum

Bestelling is 2 dagen later bezorgd dan de aangegeven datum. Ter compensatie is een voucher van 10 euro aangeboden. Goed opgelost.

geweldige service!

Goed en snelle service en perfecte aflevering bij de ontvangers!

fijne website, goede klantenservice met goede service

men kan makkelijk bestellen op de website voor meerdere adressen en de bestelling wordt vlot bezorgt. het kleine probleempje werd goed en snel verholpen door de klantenservice.

Goed geholpen met mijn vragen en goede levering

Ik had een aantal vragen en zij hebben me hier goed mee geholpen. De levering was super snel en iedereen was erg tevreden.

Snelle levering via brievenbus en mooie gedroogde bloemen

Mooie gedroogde bloemen via brievenbus levering

Prima manier om iemand te verrassen

Cadeau zoals afgesproken en bezorging was in orde

klacht was goed opgepakt

Nav een klacht over te late levering, is er erg goed op gereageerd. Dit mag ook gemeld worden.

Snel

Mooie boeketten

Top Topgeschenken.

Precies op tijd gebracht. Ontvanger was onder de indruk. Precies wat de bedoeling was. Top!

Top!!

Prima verzorgd

Verbetering van de website is nodig!

Volgens mij is de website niet user friendly. Ook dat ik niet kon betalen voordat ik mijn adres naar een Nederlands adres (ik heb 11 keer geprobeerd te betalen) veranderde vind ik ergerlijk. Gelukkig kreeg ik aan de telefoon hulp om mijn bestelling volledig te maken en ook uiteindelijk te kunnen betalen. Ik hoop dat u de website snel gaat verbeteren,,,,, Met hartelijke dank voor de hulp!

top!

makkelijk te bestellen. Levert op tijd. In goed orde ontvangen. Kwaliteit prima. Dank u wel xxx

Bestelling van mij kwam op afgesproken datum. Fijn als je daarvan op aan kunt. Ook het volgen van het bestelde, is perfect. Groet v Narda

Redelijk

Eerste bestelling niet na wens Netjes opgelost

Goed, correct

Goed en correct tegen een goede prijs

Vlotte bezorging, fijn product

Zoal beloofd.

Helemaal tevreden alles snel en op tijd bezorgd!

Helemaal goed!

Wel betaald, niets geleverd

Ik heb woensdag een bestelling gedaan, zou donderdag bezorgd worden, maar nu zaterdagavond is er nog niets bezorgd. WAARDELOOS!!!!

Geen kwaliteit!

Fruitmand die ik besteld had was een dag te laat bezorgd. Dat vond ik minder erg totdat ik zag dat fruit niet vers was. Het was niet om op te eten en de helft is daardoor weggegooid.

Opnieuw heel tevreden

Bestellen gaat heel eenvoudig! Was vergeten de afzender op kaartje te zetten. Even bellen en klantenservice heeft het alsnog toegevoegd!

laat geleverd

beide bestellingen van maandag zijn donderdag pas bezorgd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.