Always a pleasure dealing with you!

Altijd op tijd, efficient en goed qualiteit.

het bestelde niet afgeleverd!!! de hele dag nog de tijd (9 uren) maar niets!!

Zelf via de track-en-trace optie moeten constateren, dat het bestelde niet was afgeleverd: bijzonder teleurstellend om dat het een attentie voor een speciale gelegenheid betrof!!!! Dat er niet afgeleverd kon worden was op de dag van aflevering al om 7.15 uur bekend, ruim de tijd dus om de "fout" te herstellen!!!! Het bestelde (met upgrade) ipv 31 december nu afgeleverd op 5 januari. Al met al toch wel redelijk opgelost, maar blijf het teleurstellend vinden dat eea aanvankelijk niet op tijd geleverd is, zonder bericht van Topgeschenken.

Ziet er goed uit

Verzonden naar collega, die was aangenaam verrast

Top !!

Makkelijk te bestellen , goed verpakt ,snelle levering

Snoepfruit: Ontzettend leuk cadeautje voor een zieke

Ontzettend leuk om fruit in snoepvorm aan een zieke te sturen, ipv een fruitmand. Helaas pas na 2 werkdagen geleverd, ivm problemen bij de bezorgdienst Packs. Cadeau werd enorm gewaardeerd door ontvanger. Het zou leuk zijn als je een ansichtkaart kunt uitkiezen en daar je boodschap op te zetten.

Zeker Top geschenken

Zeer zeker bestellen. Im happy.

Leuke geschenken, snel en goed verzorgd!

Heb kaas verstuurd voor een verjaardag. Goed aangekomen en de ontvanger was erg enthousiast! Leuk om het op deze manier te kunnen doen tijdens deze coronatijd.

was de eerste keer en is goed bevallen

zie boven

Droogbloemen zijn erg mooi

Gewoon tevreden met de website en alles er omheen alleen jammer als je op de website een bezorgdatum aangeeft en het 2 dagen later pas komt

SUPER

mooi fruit, mooie box, ieder personeelslid vond dit een mooi gezond begin voor 2022.

Bestelling op tijd geleverd

Jammer genoeg is mijn cadeau een dag te laat bezorgd. Kan gebeuren, maar de wijze waarop daarna is omgegaan met mijn mededeling is echt super! Ik ontving zelf een boeket bloemen en een tegoedbon voor mijn volgende bestelling. Hartelijk dank daarvoor!

Vlotte levering in drukke tijd!

Snel geleverd en alles keurig gecommuniceerd.

Prima!!!

Had een bestelling met afleveren meerdere dagen. Allemaal geen probleem voor Joy (binnendienst). Heel flexibel opgepakt!! bedankt

Altijd succes voor een aangename prijs

Of ik bloemen bestel of wijn, de kwaliteit en bezorging is altijd TOP, dus bij TOPBLOEMEN moet u voor kwaliteit zijn!!

Alles naar wens

Makkelijke en duidelijke website. Artikelen in elke prijsklasse. Snel en eenvoudig te bestellen. Netjes en op tijd geleverd.

prima service!

Voor onze medewerkers hebben wij een attentie laten versturen tussen kers en oudjaar. Het Excel bestand had wat werk nodig en dit werd probleemloos door de sales afdeling van Topgeschenken opgepakt. Het enige minpuntje was dat de reep Chocolonely die wij in eerste instantie hadden uitgekozen uit het assortiment niet voorradig was. Volgende keer hopen we dat datgene wat er aangeboden wordt ook echt op voorraad is zodat er geen lastminute wijziging hoeft plaats te vinden. Verder alles top geregeld!

Topgeschenken is: TOP!

In 2021 zeer tevreden. Dank jullie wel.

Veel keuze en alles wordt snel geregeld: van offerte t/m bezorgen.

Nog niet bezorgd

Ik heb een cadeau voor Kerst besteld op dinsdag 21/12. Bezorgdatum geselecteerd op 23/12. Het cadeau is pas op 23/12 verzonden. Inmiddels is het 26/12 en ontvang net een mail of ik tevreden ben over het cadeau… Nee dus. Ik heb er begrip voor dat het rond de Kerst veel drukker is. Maar het is een dag te laat verzonden waardoor het Kerstcadeau na Kerst gaan aankomen en er is verder geen communicatie oid geweest. Dit is voorlopig de laatste keer.

Onduidelijke website

Het was niet goed duidelijk op de site hoe je meerdere geschenken naar 1 adres kan sturen. Dat wordt pas zichtbaar als je 1 bestelling gedaan hebt.

Genoeg keuze en heel netjes op tijd bexorgd

Genoeg keuze en levering op gevraagde dag

Keuze uit een ruim assortiment en het besteldd was ruim op tijd bezorg

Mooie ruime assortiment. Keuze genoeg en op de dag van keuze ook daadwerkelijk bezorgd!

Goede bezorging.

Bestelling snel geleverd. Product lekker.

Bestelling is nog onderweg

Bestelling toch nog redelijk voor de feestdagen kerst besteld. Woensdag middag 22 december voor 17.00 uur. Ik kreeg ook heel snel de bevestiging dat mijn bestelling verstuurd was met een track en trace code. Helaas is het niet gelukt om de bestelling nog op 24 december af te leveren hoewel er op het tijdstip van bestellen nog geen informatie beschikbaar was dat het langer zou duren. Het snelste levermoment is nu dinsdag 28 december bijna een week later.....

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.