Uitzoeken ging makkelijk en een persoonlijk kaartje erbij maakte het kompleet. Snel geleverd volgens afspraak.
Gevarieerd, leuk en lekker pakket met zoutjes, snoepjes en champagne. In een zeer passende verpakking. Werd zeer goed ontvangen!
Inwisselen giftcards voor cadeaubonnen op site lukt niet omdat systeem me er uit gooit na inwisselen eerste card. Na telefonisch contact een betaalverzoek via de mail gekregen. Na invoeren tweede card wordt ik er weer uitgegooid. Vervolgens contact met medewerker die beweert dat er geen cadeaubonnen kunnen worden gekocht met giftcards. Order wordt geannuleerd maar geld komt niet terug op giftcards. Daarna voor de derde keer gebeld en heeft een vriendelijke medewerkster een nieuwe order aangemaakt en is het uiteindelijk gelukt om de giftcards in te wisselen voor cadeaubonnen. De klantenservice van Topgeschenken heeft contact met mij opgenomen en het probleem naar volle tevredenheid opgelost.
Beste Marco, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topgeschenken.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topgeschenken.nl
Originele beoordeling
Ruim een week vantevoren besteld (een week voor de lockdown), drie dagen na de gekozen afleverdatum maar eens gebeld. Wat ik besteld had was uitverkocht, dit was niet aan mij teruggekoppeld. Uiteindelijk 1 bestelling moeten annuleren. De andere bestelling (ander product, meerprijs niet in rekening gebracht) werd twee dagen later afgeleverd. Al met al matig tevreden.
Ondanks het feit, dat ING bank met zijn ING-punten geschenken er een puinhoop van had gemaakt, is toch de bestelling met bijbehorende korting voor beide producten dankzij de prima uitstekende bemiddeling en zéér empathische klantenmedewerkster van Topgeschenken keurig in orde gebracht en alsnog op tijd afgeleverd aan mijn lieve vrouw. Gelukkig Nieuwjaar 2022 voor U allen in Goede gezondheid en Gelukkig.
De ontvangers waren blij verrast!!
De bezorger heeft de eerste keer niet aangebeld, terwijl iemand wel thuis was. Daarna heeft de ontvanger contact opgenomen voor een nieuwe bezorgtijd.. Vervolgens kwam de bezorger weer langs zonder aan te bellen gingen ze weg rijden. De ontvanger heeft weer contact gehad en heeft vervolgens zelf van de afhaalplek opgehaald. Het is wel jammer dat het zo is verlopen, want ik had een fruitmand voor een ziek persoon besteld.. maar voor de rest was het prima
Hi! Mijn cadeau was een fles met zelfgemaakt etiket en een persoonlijk kaartje. De fles werd een dag te laat bezorgd, zonder mijn persoonlijke etiket, en zonder mijn kaartje…
Zie titel
We hebben onze eindejaarsgeschenken via jullie laten verzenden en dit is prima gegaan. Enige wat ik als opmerking heb, is dat het kaartje wat we erbij hebben gevoegd, voorzien van logo, niet echt representatief was. Het wordt namens ons cadeau gegeven, dus ik had ons logo op de voorzijde geplaatst, niet die van jullie. De medewerkers die alles hebben geregeld waren top!
Ik heb een specifieke leverdatum gekozen en alsnog kwam het een dag later aan. Zonder melding dat die leverdatum niet ging lukken.
Na een lange zoektocht uiteindelijk het pakketje gevonden in de buurt op ander nummer. Asociaal dat je 6 euro verzendkosten betaald en dat het dan niet goed wordt afgeleverd!
Beste Mireille, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de bezorging niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Snel besteld, snel afgerekend en voor ik het wist had ik de bezorging al in huis.
in de hectische periode van thuiswerken en we in lockdown zaten en nog zitten toch gelukt om de pakketten allemaal op tijd thuisbezorgd te krijgen, top gedaan!
1 van 2 bestelling is te laat bezorgd ondanks ver vooruit besteld (ruim voor de kerstdagen). Heb hierover telefonisch contact gehad afgelopen week en de bevindingen gedeeld. Zij gaven ook netjes aan dat ze eerder hadden moeten versturen gezien de huidige vertragingen bij de post. Verder product zoals beschreven en duidelijke communicatie. Wat mij betreft een prima bedrijf om iemand via hun iets leuks te sturen
Beste Anoniem, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is geboden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Originele beoordeling
Ondanks ik op 3 december 2021 mijn bestelling heb geplaatst is deze niet op de aangegeven datum bezorgd (simpelweg omdat Topgeschenken.nl te laat heeft verzonden) pakket zou 24 december bij ontvanger moeten zijn, dit is 27 december geworden. Vanuit eigen initiatief bij topgeschenken geen excuus o.i.d. Wellicht dat Topgeschenken n.a.v. mijn review contact opneemt. Bestelnr 10915561
een brievenbuspakket is pas een week later dan afgesproken besteld. Gelukkig ging het 17 december j.l. met het gebak goed.
Beste J., Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je bestelling een week te laat is bezorgd. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Iedereen was erg blij en de enthousiame was groot. Dank jullie wel!
Wederom makkelijk besteld en netjes verzorgd, prima!
Enorm prettig geholpen bij een last-minute opdracht.
Gewoon
Assortiment wat beperkt maar voldoende. Bestellen en betalen gaan makkelijk evenals de bevestiging en de belofte van levering op de gevraagde datum. Helaas was de levering een dag te laat, maar dat werd naar tevredenheid opgelost.
Originele beoordeling
Assortiment wat beperkt maar voldoende. Bestellen en betalen gaan makkelijk evenals de bevestiging en de (loze) belofte van levering op de gevraagde datum. Helaas was de levering een dag te laat!
Het pakket is afgeleverd bij buren. Er is echter geen kaartje bij de geadresseerde achtergelaten, waardoor degene voor wie het bestemd was, nergens van wist. De buren zijn pas 3 dagen later het pakket maar eens gaan brengen, omdat het niet opgehaald werd. Een 2e pakket wat ik besteld had zou op 24-12 bezorgd worden, bevestiging gekregen dat het 23-12 verstuurd zou worden, maar is niet afgeleverd op 24-12. Erg slecht van deze bezorgdiensten. Reden om niet meer te bestellen bij Topgeschenken.
Mooi ingepakt en netjes op tijd bezorgd!
- ik bel vooraf hoeveel giftbx moet & chandon er in voorraad zijn (wil 16 kopen) en krijg als antwoord dat dit meer dan 100st is, - tijdens die bestelling floept de eerste 11 eruit en krijg ik een plaatje met een groene tony chocccoli "sorry, er ging iets mis" - bellen met klantenservice "tja, raar, ik weet het ook niet"..alles is weg - opnieuw alle namen en adressen invoeren en verdelen in meerdere orders en meerder giftboxes, want stel je voor dat het weer gebeurt (GH en VC champagne) - wordt gebeld ( 3 dagen na bestelling) dat 2 boxen van vc niet meer voorradig zijn en of ander merk champagne oké is. of te wel: de mensen zijn super klantgericht maar een voorraad kan toch niet tijdens (!!!!) een bestelling op 0 (nul) komen. De administratieve afhandeling ( bevestiging en track & trace) zijn prima
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.