Helemaal top!

Wijze van bestellen gemakkelijk. Geweldig geholpen door de klantenservice. Netjes en op tijd geleverd.

Top service!

Wijziging snel geregeld zeer snelle en goede service

Snel en vlot geleverd

Snel en vlot geleverd. Keurig verzorgd. Zou het zo weer doen…

Prima geregeld

Prima geregeld op de afgesproken dag !

In deze drukke tijd de volgende dag al bij de ontvanger afgeleverd. Deze is er superblij mee. Dank voor de goede service en ga vooral zo door!

Snelle en correcte service

Super leuke reacties gehad op de geschenken Misschien een tip voor flessen met eigen etiket Als men een eigen etiket maakt is het misschien goed om een voorbeeld te tonen van een fles met het gemaakte etiket

je wordt goed op de hoogte gehouden

Hartstikke goed en keurig op tijd zelfs in deze drukke tijden.

Op tijd geleverd en goed verzorgd

Prima product jammer veel te late levering

Eerste roosjes dag te laat op tijd besteld. Was voor patiënt die laatste chemo had gehad. Jammer. Vandaag Sinterklaas presentje dat op zaterdag bezorgd zou worden nu bij mijn dochter en schoonzoon bezorgd. Ook jammer. Ik bedenk me nog wel even of ik in deze tijd nog wel iets wil bestellen

WEER te laat bezorgd

Al voor de 2e keer wordt een cadeau te laat bezorgd. Daarmee gaat het hele effect van een cadeau op je verjaardag verloren. Ik bestel nooit meer iets bij jullie

te laat geleverd

Mijn bestelling op maandag 29 november gedaan met de vraag of deze op 4 december geleverd kon worden. Bestelling door Postnl. pas op maandag 6 december geleverd. Jammer te laat voor Sinterklaas. Monique

Teleurstellend

Voor het eerst besteld en ook voor de laatste keer. Ruim op tijd een verjaardagscadeau besteld , netjes via track en tracé het volgen. Plotseling pakket weg en wordt ipv vrijdag , het pakket zaterdagavond bezorgd. Track en tracé bleef constant aangeven wordt bezorgd tussen 12.00 en 16.00 uur op vrijdag 3 december terwijl pakket pas zaterdagavond werd thuis bezorgd

Veel keus, goeie service

Snel geleverd en ziet er goed uit.

Mercurius kwam ja bestelling snel binnen . Lijkt prima in orde buitenkant ziet er goed uit, maar verder geen oordeel is bestemd als kerst cadeautje.

Top verzorgd!

Meerdere pakketten rechtstreeks laten bezorgen bij onze collega's. Wat een geweldige service. Alleen maar tevreden reacties gekregen van de collega's.

helaas is het er nog niet

De Sint attentie is nog neit gearriveerd.. jammer

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snel heerlijke chocolade besteld

Prima!!!

Gewoon goed geregeld en gelukkig ook telefonisch bereikbaar vor eventuele vragen!

Waardeloos

Ik heb afgelopen maandag besteld en het zou Supersnel worden bezorgd. het is tot op heden nog niet bezorgd Nul sterren dus! Nooit meer dus bestellen bij jullie!

Snel verzonden en ontvangen

Goede ervaring. Duidelijke communicatie over de bestelling.

Keurig volgens afspraak bezorgd.

Mooie website met fotos en omschrijving!

Gewoon weer top, zoals altijd.

Altijd weer toppie.

Fijn mailcontact met de medewerkers. Snelle levering goede service.

99% tevreden !

De laatste bestelling ( 2 pakketjes op 1 adres) is helaas misgegaan. Was voor Sinterklaas. 2e Pakketje 3 dagen later, na mijn telefoontje, alsnog bezorgd. Jammer dat de Datum gemist is. Was voor onze 5 jarige kleinzoon, dinsdag was Sinterklaas al weer in Spanje !!!!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

klantenservice@topgeschenken.nl

Over Topgeschenken Nederland B.V.