zeer niet tevreden

Ik heb een dag uitgekozen op mijn vriend zijn verjaardag. Ik wou mijn geschenk zo graag op zijn verjaardag hem verrassen helaas is het voor mij een teleurstelling. Hij kreeg pakketje een dag later.

Prima geregeld zoals besteld

Voor het eerst besteld bij Topgeschenken. Heeft een goede ervaring opgeleverd. Ben netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en alles is op tijd geleverd. Ik ga hier vaker gebruik van maken.

Cadeau voor collega

Champagne cadeau voor collega besteld. Leuke opties qua kaartje erbij. Goed verpakt. Bezorgd op de aangegeven dag. Helemaal top.

Goede service!!. Ook telefonisch goed te woord gestaan altijd

Zeer goede service altijd!

Super service en op tijd geleverd

Perfect en prima optijd bezorgd

Naar alle tevredenheid geleverd

Taart zoals gewenst binnen de aangegeven tijd bezorgd. Heerlijke foto taart met eigen ontwerp . Zeer tevreden.

Uitstekend!!

Heb nu al verschillende keren besteld,en ben heel tevreden hierover. Over de keuze ,het bestellen en aflevering is prima!! Dus bij de volgende gebeurtenis bestel ik weer bij jullie!

Ontvanger was verrast.

op tijd en lekkere taart

Op vrijdag besteld voor de zaterdag en keurig op tijd geregeld.

Vind het alleen jammer dat je geen bericht krijgt als het is afgeleverd .

Alles werd snel en goed geregeld!

super service!

ik had een bestelling voor 74 adressen die ik in 1 bestelling kon plaatsen, door gebruik te maken van een excel-bestand met daarin alle adressen

makkelijk te bestellen site met een goed overzicht van het aanbod

Fijne site met goed overzicht en makkelijk te bestellen. Ook goed service bij de klantenservice. Ik had een vraag over de bestelling en dit werd netjes en vriendelijk behandeld en bood ook oplossingen. 1 minpuntje, een levering per post geeft geen email met bevsetiging dat het is afgeleverd. Dus dan weet je niet of het daadwerkelijk ook is afgeleverd. Dit moet je met de persoon checken die het heeft ontvangen.

Prima geregeld en afgeleverd

Het geschenk was makkelijk te bestellen + kaartje en ik Ik bleef goed op de hoogte van de levering

Leuk, makkelijk en goed geregeld.

Een leuk assortiment met genoeg keus voor elke gelegenheid. Makkelijk te bestellen en fijn dat dat ook op rekening kan. Ook fijn om op de hoogte te worden gehouden van verzending en aflevering van de bestelling.

Vlotte levering

Gewoon heel tevreden. Zal zeker nog eens gebruik maken van jullie site. Met vriendelijke groet

Prima geregeld.

Zeker de moeite waard om te herhalen

top

top

Goed te bestellen.

Goed en op tijd afgeleverd op het juiste adres

Slecht

Op woe 22-09 besteld. Zou zat 25-09 bezorgd worden. Krijg net melding van postnl dat het vandaag 28-09 bezorgd wordt. Heel jammer want nu is het feest voorbij. Dat was 1x en nooit meer.

Perfect in orde

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Dat is super.

Heerlijke taart!!

Heerlijke feesttaart! De taart werd al heel vroeg in de ochtend geleverd!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.