Niet tevreden en over gebeld; er zal geen factuur gestuurd worden.

Prijs/kwaliteit was niet in verhouding en dat was ook niet de eerste keer. Een bosje bloemen waar ik in de winkel nog geen 20,-- voor zou betalen kostte nu 30,-- via topbloemen.

Gewoon zoals je mag verwachten! Wij zijn tevreden!

Ook naar het opmerkingen veld wordt gekeken. Zo nu en dan heb je een bestelling die tijdig op een dag geleverd dient te worden, dat geef je dan aan in het opmerkingen veld. En dat gaat goed! Fijn.

helemaal goed!

Mooi op tijd, en altijd netjes verzorgd.

Prima snel en makkelijk besteld

Viel in de smaak door de ontvanger

Fantastisch!!!

De wijnen waren erg mooi ingepakt en de ontvangers waren er erg blij mee.

de champagne is tot volle tevredenheid ontvangen !

zeer tevreden over top geschenken bij deze bestelling.

Beetje teleurstellend

Heb mijn bestelling op 27 september gedaan voor een verjaardag op 29september.Het was een brievenbus pakketje.Helaas werd het pas op 30september laat Inn de middag bezorgd.Wat ik niet echt leuk vond.

GEWELDIG

GEWELDIG

Alles goed geregeld verder geen commentaar

Top geschenken heeft niet de ballon gestuurd die ik had besteld.

Ik kreeg een foto van degene met ballon die ik wilde verrassen. Het bleek een andere, dan die ik had besteld. Ik kreeg daarna een telefoontje, waarin werd voorgesteld alsnog de goede ballon te sturen. Daar heb ik positief op gereageerd.

Snel, makkelijk

Goed en eenvoudig een relatiegeschenk regelen

snel geleverd

Supersnelle levering

ondanks de lastminute bestelling, de vogende dag afgeleverd bij meer dan 50 adressen. Top!

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Er is voldoende keuze, de producten worden snel geleverd tegen een realistische prijs.

Super goed!

Ik ben heel blij met Topgeschenken. Mijn bestelling werd super snel bezorgd. 1 dag later werd mijn taart bezorgd. De taart was heerlijk en vers. Super tevreden met mijn bestelling. Mvg, Karina Soriano

Leuk product en correcte bezorging

Precies geleverd wat er besteld werd, en ook de levering zelf was perfect.

uitsrekend

TOP!!!

Gewoon TOP hoe Topgeschenken met je bestelling omgaat! Niks aan veranderen.

Top geregeld !

duidelijke bestelprocedure , afspraken worden stipt nagekomen . heel fijn zo zaken te doen . Rick

Door snelle communicatie probleem snel opgelost

Bloemen zijn mooi, volgens de ontvanger

Op tijdbezorgd en ontvanger was er blij mee.

Uitstekende service

Het is erg prettig om gebruik te maken van TopGeschenken. Er is een breed assortiment en voor elke gelegenheid een passend cadeau. Ook is het fijn dat er gecommuniceerd word als een pakket bezorgd wordt. Als er uitdagingen ontstaan dan wordt je gebeld en wordt er een passende oplossing gezocht.

bedenkelijk concept

Prijzen liggen op 150% van de winkelprijzen en dan ook nog een zeer beperkt aanbod.

geweldig

Er wordt goed naar je geluisterd, en jullie komen zelf ook met oplossingen, geven ook toe als er wat vanuit jullie verkeerd is gegaan. zijn dan ook super tevreden

Mooie kwaliteit/prijsverhouding

Mooi speeldoosje voor dat geld. Beetje dure verzendkosten. Echter keurig op tijd bezorgd!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.