Prijs/kwaliteit was niet in verhouding en dat was ook niet de eerste keer. Een bosje bloemen waar ik in de winkel nog geen 20,-- voor zou betalen kostte nu 30,-- via topbloemen.
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topgeschenken.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topgeschenken.nl
Ook naar het opmerkingen veld wordt gekeken. Zo nu en dan heb je een bestelling die tijdig op een dag geleverd dient te worden, dat geef je dan aan in het opmerkingen veld. En dat gaat goed! Fijn.
Beste Suzanne, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Mooi op tijd, en altijd netjes verzorgd.
Beste Jeanne, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Viel in de smaak door de ontvanger
Beste Marian Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
De wijnen waren erg mooi ingepakt en de ontvangers waren er erg blij mee.
Beste Martha, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
zeer tevreden over top geschenken bij deze bestelling.
Beste Henny, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Heb mijn bestelling op 27 september gedaan voor een verjaardag op 29september.Het was een brievenbus pakketje.Helaas werd het pas op 30september laat Inn de middag bezorgd.Wat ik niet echt leuk vond.
Beste Gre, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topgeschenken monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
GEWELDIG
Beste Bart, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Beste Herman, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topgeschenken.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Ik kreeg een foto van degene met ballon die ik wilde verrassen. Het bleek een andere, dan die ik had besteld. Ik kreeg daarna een telefoontje, waarin werd voorgesteld alsnog de goede ballon te sturen. Daar heb ik positief op gereageerd.
Beste G.m, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde ballon helaas niet het juiste was. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom heb ik je een e-mail gestuurd met een oplossing, hopelijk naar wens. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Originele beoordeling
Goed en eenvoudig een relatiegeschenk regelen
Beste Marjan, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbgeschenken.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
snel geleverd
Beste Mirjam, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
ondanks de lastminute bestelling, de vogende dag afgeleverd bij meer dan 50 adressen. Top!
Beste D., Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Er is voldoende keuze, de producten worden snel geleverd tegen een realistische prijs.
Beste Nick, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Ik ben heel blij met Topgeschenken. Mijn bestelling werd super snel bezorgd. 1 dag later werd mijn taart bezorgd. De taart was heerlijk en vers. Super tevreden met mijn bestelling. Mvg, Karina Soriano
Beste Karina, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Precies geleverd wat er besteld werd, en ook de levering zelf was perfect.
Beste Hub, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
uitsrekend
Beste Adelheid, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Gewoon TOP hoe Topgeschenken met je bestelling omgaat! Niks aan veranderen.
Beste Nicolle, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
duidelijke bestelprocedure , afspraken worden stipt nagekomen . heel fijn zo zaken te doen . Rick
Beste Rick, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Beste Inez, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Op tijdbezorgd en ontvanger was er blij mee.
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Het is erg prettig om gebruik te maken van TopGeschenken. Er is een breed assortiment en voor elke gelegenheid een passend cadeau. Ook is het fijn dat er gecommuniceerd word als een pakket bezorgd wordt. Als er uitdagingen ontstaan dan wordt je gebeld en wordt er een passende oplossing gezocht.
Beste Iris, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Prijzen liggen op 150% van de winkelprijzen en dan ook nog een zeer beperkt aanbod.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topgeschenken.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topgeschenken.nl
Er wordt goed naar je geluisterd, en jullie komen zelf ook met oplossingen, geven ook toe als er wat vanuit jullie verkeerd is gegaan. zijn dan ook super tevreden
Beste Hennie, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Mooi speeldoosje voor dat geld. Beetje dure verzendkosten. Echter keurig op tijd bezorgd!
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.