Ik heb in korte termijn twee bestellingen gedaan en deze zijn beiden naar wens afgehandeld en bezorgd.
Beste Sabine, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Een mooie bos bloemen op tijd geleverd!
Beste Brigitta, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
De Kraamouders waren ontzettend Blij en compleet verrast met de Prachtige cadeaus en vooral de Aparte beschilderde Safari houten Speelgoedkist, 1 Exclusieve verfrissende mint kleur Badjas met de voornaam van mijn kleinzoon erop geborduurd, 1 Super Mooie mint kleur Babycape met de voornaam van onze kleinzoon op de Babycape geborduurd !! 1 Schitterende mint kleur pluche knuffel konijn met 2 lange oren, waarop de geboortedatum op 1 oor en op het andere oor staat de voornaam van mijn kleinzoon keurig en netjes ook vermeld !! Ik ben Dankbaar en erg Tevreden voor de snelle Chique Service !!
Beste Florence, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven en dat de bestelde producten zo goed in de smaak zijn gevallen bij de ontvangers. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Vorige keer ging alles fout. Nu alles goed gegaan.
Beste J., Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 7 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Op tijd bezorgd en goed gevulde mand!
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
precies zoals besteld bezorgd en nog een prachtig boeket ook!
Beste, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Geweldige service en heel mooie/goede bloemen. Prachtige boeketten.
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde geschenk. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
de website is gebruiksvriendelijk, het aanbod mager en te duur nmm. De boeketten hebben meer groen dan echte bloemen en vind ik relatief duur. De bedrijfskorting is vaak gelijk aan of minder dan de bezorgkosten dus daar heb je ook niets aan
Beste, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Zeer goed en alles volgens afspraak, zeer tevreden
Snelle contactloze bezorging artikelwerd in de lift gezet en er door ons er uit gehaald. Snoeppot was heel goed verpakt. Topgeschenken is top.
Goede service naar Duitsland!! Op naar de volgende keer!!
Beste, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topgeschenken.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Ik ben zeer tevreden, men kan makkelijk online bestellen, ik kan niet anders zeggen bezorging is goed geregeld en wat ik als bestelling van bloemen heb gezien was mooi.
Ik hoor niet altijd terug wat de ervaring van de ontvanger is, dus verder kan ik er weinig over zeggen.
Beste, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Gemakkelijk besteld, snel geleverd
mooi boeket en op tijd bezorgd.
Goede website, duidelijke manier om te bestellen en bij vragen is de klantenservice goed bereikbaar en denken ze mee bij het vinden van antwoorden of oplossingen
Makkelijke website, keuze genoeg én op de dag zelf nog bezorgd. In één woord TOP
Beste, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topgeschenken.nl Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Ik was op zoek naar meer dan alleen een fruitmand voor een herstellende collega. Daar waren meer dan voldoende mogelijkheden voor. De afhandeling was snel en goed en alles is naar tevredenheid uitgevoerd.
Bezorging altijd netjes op tijd en de bloemen zien er prima uit.
Makkelijk bestelproces en bestelling wordt op gewenst moment en plaats afgeleverd.
De ontvanger was erg tevreden over de kwaliteit van het fruit, de samenstelling van de box, etc.
Ik had een beterschap ballon besteld voor mijn moeder die in het buitenland vertoeft. Ik heb deze besteld voor een bepaalde datum. Er staat dan bij vermeld dat omdat het naar het buitenland verstuurd wordt er geen garantie is dat het ook die dag geleverd zal worden. Echter... ik krijg wel de melding dat vrijdag alles is afgeleverd, terwijl dat helemaal niet zo is, want de ballon werd pas op de maandag erna geleverd. Als ik dan met de klantenservice spreek krijg ik te horen dat het via gewone post verstuurd is en dat zij niet zo snel kunnen zien wanneer het dan wel geleverd zal worden, maar dat ik op de hoogte gehouden zal worden. Niet dus! Ik vind het vervelend dat ik mij om dit soort dingen druk moet gaan maken. Mijn moeder uiteindelijk wel blij kunnen maken met dit kado, maar wel extra kopzorgen voor mij... dus zou ik heb aanbevelen? Tja misschien goed voor naar iemand in Nederland te sturen, maar naar het buitenland, nee.
Beste Angela, Vervelend dat dat wij je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen contact met je op om een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Mooie fles wijn, op tijd bezorgd. Helemaal goed.
Top geschenken is prima, vond alleen jammer dat deze bestelling 1 dag te laat is geleverd
Beste, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan onze leverancier. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Ik had een brievenbuspakketje voor de verjaardag van mijn schoonzus besteld. Dit zou zaterdags bezorgd worden. Maar helaas... pas de dinsdag erna geleverd. Vond ik erg jammer en had er niet op gerekend dat dit zo zou lopen. Ik heb nog 1 bestelling lopen, dan voor de verjaardag van mijn zus. Ook te leveren op een zaterdag. Ik laat m staan, maar heb er niet zo'n goed gevoel over.
Beste Coranne, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.