Voldoende

Mijn pakketje was stuk en er waren een paar chocolaatjes uit. Na met jullie gebeld te hebben heb ik een nieuwe doos gekregen. Mijn dank daarvoor.

Groot assortiment, minder goede aflvering

Groot assortiment cadeaus om te laten versturen. Makkelijk om te bestellen. Echter was de ontvanger (de jarige) op het moment van aflevering (een zaterdag) even de deur uit en moest ze vanaf maandag zelf contact opnemen met de bezorgdienst om een nieuwe bezorgdatum in te plannen. Weg verrassing! .... Had het dan bij de buren laten afleveren. Gelukkig waren het geen beperkt houdbare producten en heeft ze haar cadeau alsnog op maandag ontvangen.

Voldeed aan verwachting

Bos droogbloemen met vaas besteld voor een jarige. Prachtige volle bos, beter nog dan verwacht.

heel tevreden

Diegene die fruitmand ontvangen heeft, was blij verrast.

Onhandige website

Had moeite met betalen mbt geschenkbon. Moest zelf ervoor gaan bellen. Wel snel opgelost.

Accuraat prettig en eenvoudig te bestellen.

In één woord geweldig deze service.

In één woord geweldig deze service.

Doen wat ze beloven en snel!

Gewoon perfect!

Behulpzaam, goede service

Top! Voor herhaling vatbaar!

Goed product, keurige afhandeling

Netjes op tijd afgeleverd.je wordt netjes op de hoogte gehouden.

Slecht

Ten eerste had ik heb al een email gestuurd met mijn klacht, geen respons gehad. De reden van mijn klacht was een zeer triest geplakte wijnetiket die speciaal voor de verjaardag van een vriend ontworpen werd. Dat zag er niet uit, etiket niet en de kreukels maakten het nog zieliger. een excuus zou niet misstaan hier.

Alles goed

prima!

Verrassing

Vlotte levering, heerlijke verrassing

maak voor mijn werk ook gebruikt van topgeschenken goede service en altijd vers fruit en bloemen

heb al jaren ervaring met top geschenken alles op 1 site en lekker makkelijk de geleverde goederen komen overeen met de getoonde plaatjes

ging helemaal goed qua tijd levering

Niks op aan te merken

Bestelling keurig de volgende dag bezorgd - ontvanger blij.

Ontvanger liet weten positief verrast te zijn.

Makkelijk online te regelen.

Top geregeld

Onze bestelling is op een snelle en nette manier afgehandeld. Zeer goede ondersteuning van de klantenservice. Topgeschenken heeft ons veel werk uit handen genomen. Top!

Snel kunnen regelen, even een attentie laten bezorgen.

Snel geregekd, makkelijk te doen. Kleine moeite, groot resultaat door een attentie te sturen!

Inhoud van het pakket OK, maar dozen wel ingedeukt en kapot.

De inhoud van het pakket (barbeque pakket klein) was OK, maar sommige dozen waren ingedeukt en kapot, zodat ik me een beetje schaamde om dit zo te geven. Ik heb telefonisch al de suggestie gedaan om de mogelijkheid te bieden om het in geschenkverpakking te laten aanleveren (daar zit natuurlijk wel een kostenplaatje aan).

Alles bezorgt en verzorgt zoals besproken, bedankt voor de goede service.

Prima, snelle service, uitstekend geholpen.

Binnen een dag geleverd, zelfs zakelijk account en aanvulling op factuur was goed en snel geregeld. Topservice van Topgeschenken.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.