Precies zoals opgegeven

Bestellen aangeven wanneer je thuis bent en de levering komt zoals je zelf aangegeven hebt.

Tevreden

Het cadeautje is enthousiast ontvangen!

Matjg

Snelle bezorging maar slordige afhandeling bij wie is het pakket afgeleverd anders dan bij ontvanger? Was netjes geweest als dat was vermeld.

Snelle levering en goede service

Niet tevreden

Ik heb 2 items besteld voor 1 persoon. Beiden zijn apart van elkaar geleverd terwijl dit samen 1 kado was. Tijdens het bestellen was het niet mogelijk om een opmerking toe te voegen. Omdat ik het in 1 bestelling heb gedaan, ging ik er vanuit dat het wel goed zou komen. Helaas was dit niet het geval.

Alles was duidelijk en overzichtelijk

Goede service snelle levering

Snel geregeld

Keurig op tijd bezorgd.

Na alle negatieve berichten toch gewaagd en alles is goed gegaan en op tijd bezorgd.

Top.

De ontvanger van het geschenk was heel blij met de chocolade.

Duurde even maar uiteindelijk prima

Ik wilde graag betalen met VVV-kaarten, waarvan ik er nog talloze heb liggen. Dat ging niet helemaal goed. Uiteindelijk goed gekomen en de ontvanger was zeer tevreden.

Snel en makkelijk

De site is duidelijk, het bestellen gaat makkelijk en het geselecteerde geschenk wordt snel geleverd.

goede service, snelle levering

Goede service, snel geleverd en erg lekker

Tijdige bezorging, mooie en lekkere taart!

Service en product zoals je het graag ziet!

nog steeds niet bezorgd!

mijn brievenbus pakket zou 4dgn geleden bezorgd zijn door post. nl via track en trace nog steeds onderweg en ook bij navraag nog niet bezorgd. teleurgesteld

Niet op afgesproken dag bezorgd

Niet op afgesproken dag bezorgd

Goed op de hoogte gehouden. Betaalbaar, prima bezorging! Kado werd gewardeerd!

Prijs, kwaliteit is prima, ontvanger zeer tevreden

ontvanger was heel tevreden

tevreden

Slecht

1ster voor de levering die was wel snel Me pakketje kwam gescheurd/ gekreukeld in brievenbus. Ik wou hem aan me tante geven voor haar verjaardag. Maar helaas kon ik hem zo niet geven Heb klacht gemaild maar nog niet opgereageerd

Ik vond de bloemen wat kort, ze leken langer op de site

Over jullie ben ik tevreden

Helaas is de bezorging niet optimaal. 1 ontvanger vond t pakket achter de kliko helemaal nat geregend. Geen briefje in de brievenbus waarop vermeld stond dat er n pakket achter de kliko stond. Dan had ik nog een zending voor afgelopen dinsdag 6 juli. Hier was een briefje in de brievenbus gedaan waarop niets vermeld stond. Vervolgens kreeg ik een mail waarin vermeld stond dat het pakket niet kon worden afgeleverd. Contact opgenomen het stond voor woensdag 7 juli op de lijst om bezorgd te worden. Niets bezorgd. Ik heb contact opgenomen met degene voor wie t pakket was (verassing kado), niets ontvangen. Net weer gebeld als t goed is wordt t morgen bezorgd. Ben benieuwd nu.

Niet tevreden

Heel ruim van tevoren koos ik voor topgeschenken omdat ik dan ruim van tevoren een bezorgdatum kon kiezen. Maandag zou dat zijn geweest. Gister en vandaag kreeg ik bedankjes van degenen die de cadeaus maandag hadden moeten krijgen. Het kon nota bene ook nog door de brievenbus. Dan had ik nog beter zelf een kaart kunnen sturen. 3 cadeaus, allemaal dik te laat. Door de brievenbus.

Cadeau was mooi, leverafspraak niet.

Het cadeau met eigen ontwerp zag er goed uit. Alleen de afgesproken levertijd kon niet nagekomen worden en werd uiteindelijk een week, drie dagen later. Geef als levertijd buitenland een week op en niet korter als het niet geleverd kan worden. Klantenservice uitstekend, Maw tevreden maar pas je levertijden aan.

U doet wat u beloofd, dat is een zeldzaamheid tegenwoordig!

Op vrijdag 9 bestellingen ingegeven, 6 in NL, 2 in DE en 1 in BE af te leveren. Dezelfde dag bevestigingen van pick/pack, de volgende dag de eerste shipment bevestigingen en de maandag daarna al de eerste leveringen met op dinsdag de leveringen in DE en BE. Kudos voor deze service!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.