Prima Service

Wij als organisatie zijn zeer tevreden over de: - Klantvriendelijkheid - Service - Terugkoppeling

Het cadeau werd zeer op prijs gesteld.

De ontvanger was blij met het cadeau en stuurde een foto van het cadeau naar de schenker.

Vlot bestellen, goede keuze in geschenken.

Overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen. Werkt prima.

Topkado

Snel geleverd en mooie goed gevulde doos bonbons. Het was echt een leuk kado!!!

Goed verpakt,snel geleverd.

Zie titel.

Netjes geregeld

Makkelijke site overzichteljk en netjes bezorgd!!

Duidelijk informatie vanaf bestel- tot bezorgmoment

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces. Keuze mogelijkheid in bezorgdatum is reuze! Duidelijk informatie vanaf bestel- tot bezorgmoment

TOP ervaring

Ik had een klacht over mijn bestelling waardoor ik contact opnam met Topgeschenken.nl. De medewerkster was erg vriendelijk en servicegericht. Na mijn klacht had ik de volgende ochtend mijn nieuwe bestelling binnen, dat noem ik TOP geregeld!!

Doet naam eer aan; top - topgeschenken

Alles prima, wat ik alleen altijd jammer vindt is dat je bij meerdere bestelling altijd zaken opnieuw moet invullen. Daar zouden ze nog een handigheidje voor moeten verzinnen. Wishlist. Goed weekend.

Te laat geleverd

De bezorging zou op zaterdag plaatsvinden. Helaas leverde de post het pakket pas maandag daarna af. Over de inhoud kan ik niets zeggen, omdat ik het bij iemand anders heb laten bezorgen. ik kan in het vervolg waarschijnlijk beter bij Bol bestellen

Mooie producten

Mooie en kwaliteit producten en ze leveren volgens afspraak

Gebakjes zagen er goed uit en op de juiste datum bezorgd. Top dus

Prima verzorgd

Het is goed aangekomen en duidelijk bij de bestelling

Topgeregeld

Topgeregeld

Keurig en verzorgd pakket

Top, zoals de naam als zegt

Topgeschenken, een bedrijf voor zowel bloemen, geschenken enz. Makkelijk, grote keuze, goede prijskwaliteitsverhouding. Correcte levering en op afgesproken tijd.

Te laat

Jammer om te horen dat ondanks dat de bestelling tijdig is gedaan , een dag later is bezorgd dan de gewenste bezorgdatum

Leuk!

Gewoon goed

Zag er heel goed uit, en netjes bezorgd

jammer dat dit is gebeurt

Dag, verschillende bloemen hingen slap dus niet echt een succes. De bloemen waren soms gewoon te kort afgesneden. En stonden daardoor niet in het water. Vond het echt heel vervelend voor mijn zus die geslaagd was. groet s. van de braak

Snel, goede kwaliteit en ontvanger was er erg blij mee

Snel, goede kwaliteit en ontvanger was er erg blij mee

Heerlijke taart, prima levering !

Heerlijke taart, prima levering !

Goed geregeld, goede klantenservice

Keuze uit assortiment taart/gebak

Beste Topgeschenken, Ofschoon jullie een behoorlijk aanbod aan taarten hebben, zijn het, op de luxe taarten na, vooral slagroomtaarten. Wat in jullie assortiment taart/gebak ontbreekt, zijn toch wel vlaaien, zoals rijstevlaai, appelkruimelvlaai, kersenvlaai, etc. Met vriendelijke groet, Anita

Bedankt voor het meedenken en service!

Bedankt voor het meedenken en service! Goed geregeld.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.