Ik heb van de ontvanger een bericht met foto ontvangen en ze was zeer blij met het geschenk

Snel bezorgd en goed assortiment

snel en naar verwachting

snel en naar verwachting

Snelle reactie

Goede producten, billijke prijzen en goede service.

Super snel

Jammer dat de track en tracé niet goed meeliep waardoor er toch wat spanning kwam of het goed zou komen. (Bleef staan op nog niet door de bezorger ontvangen) Maar gelukkig werd het pakket toch optijd bezorgd. Een opgeluchte verzender en een mega blije 'tante' Super snel ook. Vrijdag middag besteld en al op zaterdagochtend bezorgd. Echt super! Kom zeker nog een keer neuzen en dus opnieuw iets bestellen

Levering niet op tijd!

Ik had iets voor mijn man besteld voor onze trouwdag. Dit zou tussen 8 en 17 bezorgd worden op zijn werk. De hele dag kreeg ik via de track en trace te zien dat het pakket nog niet bij koerier was. Na gechat en gebeld te hebben werd mij gegarandeerd dat het wel op tijd bezlorgd zou worden.....niet dus..... In de avond stond de status om 19.50op afgeleverd, maar het pand was dicht. De volgende dag werd dit pas om 15 uur smiddags bezorgd....bar en bar slecht en vervelend

snel geleverd maar niet helemaal goed

Hi, de leveringen waren snel maar jammer dat er een kaartje miste

Super geleverd!! alles volgens afspraak

Ik heb nooit te klagen over de levering en kwaliteit van Topgeschenken.nl zowel zakelijk alsook privé doen we heel graag zaken.

Zeer klantvriendelijk

Ik ben zeer klantvriendelijk, snel en goed geholpen.

Het was top

De ontvanger was enorm verrast

Iets beloven en niet nakomen

Bestellen en volgende dag bezorgen , ideaal! Precies wat ik nodig had. 10 april zou t bezorgd worden . Ik kreeg een link die niet werkte . Met droge ogen werd vertelt dat t bericht met #packs meegegeven maar daar kreeg. Ik pas de 12 e een mail van . Inmiddels is het de 13e en moet t nog bezorgd worden .

Snel en goed

Niet mijn ervaring maar van de klant voor wie dit besteld hadden: "dank voor de leuke attente. Wij zijn er erg blij mee: rompertje met jullie logo ;)". Klant tevreden, wij ook tevreden.....

was een leuke verrassing en is netjes afgeleverd

tot nu toe zijn mijn bestellingen keurig afgewerkt en op tijd bezorgt top!!!!!!!!!!!

Goede kwaliteit, snelle service

Zie boven

Top geschenk en is top ontvangen.

De gouden ballon was een schot in de roos, en de onvanger was er erg blij mee. Ga er zeker weer gebruik van maken..

Bestelproces was makkelijk te doorlopen en bestelling is op de juiste aangegeven datum bezorgd. (verjaardag)

keurig op de afgesproken dag en voorzien van 2 mooie glazen,

fijn dat jullie op de juiste dag dit cadeautje konden bezorgen. Het werd afgegeven bij de buren en die dachten het wordt wel opgehaald. Onze tip doe een kaartje in de bus waar het cadeau is afgegeven en dan is het helemaal top!

Ik ben erg tevreden over jullie service (ik bestel zakelijk)

De site is duidelijk en geeft veel mogelijkheden. Ik maak het meest gebruik van de bloemen, maar ook de fruitkistjes en kadobonnen zijn handig te bestellen. Ook het persoonlijk contact, als dat al nodig is, verloopt snel en dienstverlenend. Enig puntje is dat het wel aan de prijs is. Daarom bestel ik, als het een bezorging binnen mijn woonplaats is, bij de plaatselijke bloemist.

Beetje teleurgesteld over PostNL

De kwaliteit van het pakketje was prima, maar de levering was een dag te laat. De dag NA secretaressedag. Ik had ruim op tijd besteld. Als je weet dat er drukte is bij PostNL dan mss toch liever een dag eerder versturen om teleurstelling te voorkomen? Beter eerder leveren dan te laat...

Alles top

Zie bovenstaand

Bestelling was laat geleverd

Eerste keer dat ik mee maakt dat een bestelling niet op tijd is geleverd. Jammer maar het kan gebeuren!!!

precies dát!

snel een mooi pakket gevonden wat volgens belofte op tijd werd bezorgd. Dat is wat ik zoek als ik een geschenk bestel.

Makkelijk uitzoeken genoeg keuze als je alleen wijn kiest is het wel wat karig ik heb. Bonbons erbij gekozen zou wel wat meer keus in andere cadeaus mogen zijn. Verder was de fles in de doos niet ingepakt het zag er niet zo feestelijk uit ook de bonbons niet ingepakt , al gebruiken ze gekleurd vloei papier ziet het er al beter uit

Ruime keuze en op korte termijn een cadeau verzonden.

In deze Corona tijd niet op verjaardagen kunnen komen, maar wel iemand laten weten aan hem of haar te denken. We kwamen bij Topgeschenken voor een leuk en origineel cadeau. Op de juiste dag afgeleverd en de ontvanger was zeer positief.

Snel

Fijne website leuke alternatieve cadeautjes naast bloemen. Snel en keurig op gewenste datum afgeleverd.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.