Te late bezorging

Een week van te voren een chocolade kadobox besteld. Werd een dag na de opgegeven bezorgdatum (en feestdag) pas afgeleverd.

Snel en makkelijk iets leuks versturen

Ik kon gemakkelijk ik leuks op de site vinden om cadeau te geven. Schappelijke prijzen en goed assortiment. Kon zelf de leverdatum aangeven en het werd ook op de juiste dag afgeleverd. Tussentijds werd ik netjes op de hoogte gehouden dat het pakket verzonden was en dat het afgeleverd zou worden. Ik vond het alleen erg lastig om 2 cadeautjes tegelijk te bestellen voor 1 persoon. Je zou zeggen eerst allebei in het winkelwagentje en dan adres invullen en afrekenen. Maar nu moest ik eerst voor 1 cadeau alles invullen en toen werd gevraagd of ik nog iets wilde leveren op hetzelfde adres. Beetje onduidelijk! Maar verder prima service

Uiterst tevreden

Ruime keuze en super snelle levering. Leuk om tijdens de Lockdown leuke cadeautjes te laten bezorgen bij lieve vriendinnen

fijne site om snel te bestellen

keuze uit diverse bloemen en boeketten, overzichtelijke site

Ik kon vlot bestellen en vlotte levering.

Gemakkelijk te bestellen, veel keuze en vlotte levering

Makkelijk en snel

Goede geschenkkeuzes, makkelijk besteld en snel bezorgd

Toppie!

Toppie!

zeer te vreden

klantenservice medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam

Betrouwbaar en klantvriendelijk

De bloemen zien er zo goed als precies uit als op de foto; bij problemen wordt je netjes op de hoogte gehouden, op e-mail wordt snel gereageerd, aan de telefoon zeer vriendelijk.

Waardeloos, veel te laat bezorgd

Topteleurstelling, 2 weken voor de datum besteld en niet op tijd leveren! Wat een deceptie!

Bestelling werd niet op tijd geleverd

Mijn vriendin werd op 1 april 100 jaar. Mijn doos bonbons werd pas op 2 april afgeleverd. Ik ben daar niet blij mee. Maar volgens haar zijn de bonbons wel lekker. Dus het product is prima, de levering deze keer niet. Wat me er niet van weerhoudt om het nog een keer te proberen.

Niet wat ik had verwacht!

De eerste bestelling was echt niet naar verwachting. Na telefonisch onderhoud wel nieuwe levering gekregen... Maar ik doe niet nogmaals bestellen

Zo besteld en zo geleverd.

Het geschenk is niet in het verkeerde keelgat geschoten.

Tevreden!

Heel blij met deze mogelijkheid om een cadeautje te kunnen sturen en alles lekker vlot. Hartelijk dank hiervoor !

Top, een paasgeschenk voor iemand via Topgeschenken ...

Maar ... om nu vóór Pasen al om een schriftelijke beoordeling/review te vragen is weer niet goed doorgedachte onzin. Vraag het na Pasen opnieuw, dan hebben de ontvangers (en ikzelf) het presentje ook gezien en gegeten en kunnen een beter oordeel over geven. Het feit dat Topgeschenken ideeën aandraagt, dàt vind ik op zich wèl absoluut top!

Uitstekend!

Snelle bezorging!

prima van horen zeggen

netjes afgeleverd en de ontvangers waren er goed over te spreken dus dan zal het goed zijn neem ik aan

Een heel blijde vriendin ,en super handig als je 300km bij elkaar vandaan woont ,en zo toch een passend cadeau kan sturen. Alleen laat de bezorger gewoon aanbellen en het niet bij het kippenhok neer zetten

Top!!

Overzichtelijke site om te bestellen.

Veel te laat geleverd door postnl

Kaart en kaasje waren Wellens. Ruim op tijd bestelt en dan wordt het toch 2 dagen te laat bezorgd. Erg jammer als je iemand wilt feliciteren met een mijlpaal

2 dagen te laat geleverd

Had pakketje besteld voor 30 maart. Wordt het pas 1 april geleverd bij de geadresseerde. In mijn track en trace stond dat het 31 maart was bezorgd. Erg raar allemaal... ben dus niet zo weg van topgeschenken. O ja, het adres was wel correct...

Grote klasse

Prima gedaan kon niet beter

goede service

goede service en fijne levering. makkelijke site.

Goede en vriendelijke service!

Goede en snelle service. Vriendelijk klantencontact. Super tevreden!

helemaal goed geregeld

snelle service

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.