De website ende bezorging is prima. Altijd op tijd geleverd. Het pakketje is goed ontvangen.

goede service, gemakkelijk om te bestellen

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen en het traject is verder goed verlopen.

Altijd lekker vers fruit

Een ieder die van ons een fruitmand krijgt is er altijd erg blij mee en vind het erg lekker.

Niet zo goed

Ik kreeg van degene die het fruit heeft ontvangen, het bericht dat veel fruit gedeukt en beurs was.

Klant blij verrast en tevreden met de fruitmand

Prima en op tijd geleverd.

Er is een verkeerd product bezorgd. Na contact met klantenservice alsnog goede product nageleverd. Verkeerd bezorgd product hoefde niet retour.

Levering netjes opgelost

Een foutje kan altijd gebeuren. Het blijft mensenwerk. Na telefonisch contact over onze levering in het buitenland, werd dit netjes opgelost door Topgeschenken. Dank hiervoor.

slechte bezorging.

Twee dagen van 8-18 thuis zitten wachten zonder communicatie dat de bezorging vertraagd zou zijn.

Keurig op tijd bezorgd en afzender geïnformeerd

Alles prima geregeld

viel me iets tegen.

bij open van doos was het erg broos,ik haalde het er uit brak onder me handen, Erg jammer

“Geknakt”

Degene voor wie het bestemd was gaf aan dat er al een aantal geknakt waren. Dat is jammer.

BTW

De BTW wordt op de site niet duidelijk vernoemd. Omdat Topgeschenken geen bestellingen meer aannam na ??? ( 20.00) heb ik via Hallmark een fles prosecco geregeld. Bij Hallmark is het bedrag op de site meteen inclusief! Bovendien was de fles prosecco daar beduidend goedkoper. Ik heb bericht gekregen, dat deze ook heerlijk was.

Goed & snel geregeld

Top geregeld!

super

ga zo door

Super leuk, super snel..

Een leuk idee om iemand te feliciteren of beterschap te wensen met een klein cadeautje erbij..en vooral in deze moeilijk tijd..

zeer slechte bezorging

Levert niet op tijd volgens afspraak. Geeft aan geweest te zijn maar ontvanger was gewoon thuis..nu 3 dagen te laat bezorgd nee nooit weer..graag aankoopbedrag en verzendkosten retour slechte review komt op Google en Facebook indien ik niks terug gestort krijg.

voldaan aan de wensen

krijg vlug antwoord op vragen en ben goed geholpen. de bestelling is tijdig bij persoon ontvangen

Tot 2 x toe tijdige aflevering en grote verrassing!

Makkelijk te bestellen en te betalen.

1e keer...

Eerste keer iets besteld. Helaas niet aangekomen op de juiste dag.

Waardeloze timing

Een leuke selectie aan cadeaus om te versturen binnen Europa, maar een waardeloze service om het op tijd te verzenden. Als er een optie wordt aangeboden om een bezorgdatum te kiezen, dan mag er ook verwacht worden dat dit goed georganiseerd is. Mijn pakket moest naar Portugal en werd pas een dag voor de bezorgdatum verzonden. Een week later ligt het pakket nog steeds op een distributiecentrum in Nederland.

Leuk cadeau

Mijn zoon was jarig en houdt van speciaal bier. Op deze manier konden we op afstand proosten.

Top! alles netjes en op tijd afgeleverd.

een goede eerste ervaring. alles keurig op tijd en netjes afgeleverd!

Zeer goede ervaring zowel met bloemen als cadeau

Nu in deze tijd worden er veel dingen onpersoonlijk. Door een cadeau of een bloemetje te laten bezorgen via deze site.schenk je toch wat warmte en geef je het een persoonlijk tintje.

Leuke cadeaus, fijn dat het zo op afstand toch een cadeau kan worden geleverd.

Prima. Bij de aflevering goed creatief geweest om het pakket toch af te leveren. Dat is fijn. Ik had echter geen melding ontvangen dat het pakket is afgeleverd.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.