uitstekend!

Ik had een verkeerd adres met als gevolg dat het niet geleverd kon worden. Ik kreeg een mailtje dat er wat mis was gegaan zodat ik het kon herstellen.

Prima service, soms wat prijzig

Jammer dat je bij meerdere adressen zo'n uitgebreid bestand dient aan te leveren. Ook jammer dat je niet alle producten samen met elkaar naar een adres kan sturen; dit kan vaak alleen apart dus bijv. twee aparte producten naar een adres waardoor dubbele verzendkosten.

Bestellen en assortiment prima

Ik bestel altijd bloemen en taarten bij Topgeschenken. Website overzichtelijk. Wat ik wel jammer vind is dat je geen berichtje krijgt of je bestelling is afgeleverd. Je moet dan weer inloggen en dan staat er verwerkt door leverancier. Dan gaan we ervanuit dat het afgeleverd is, maar een tijdstip staat er niet bij helaas,

Topgeschenken heeft een goede service. Indien er iets niet werkt zoeken ze naar een oplossing. Ook vindt ik het erg goed dat ze het goede doel steunen.

zeer teleurgesteld!!!

Bestelling op tijd besteld ( 2 weken van te voren) Onze vriend werd op maandag j.l 60 jaar, hadden wij graag op die dag geleverd, zou een verassing zijn. Nu was het niet meer! Wij gaan nier meer van jullie diensten gebruik van maken !!

Te laat bezorgd

Ruim optijd besteld zeker 2 weken voor levering. En zou op de 15e februari bezorgd worden is helaas niet gebeurd. Wel 2x mail uw bestelling wordt de 15e bezorgd.

Te laat op een verjaardag afgeleverd

Speciale bestelling voor een verjaardag.

Geen 5 sterren omdat het niet mogelijk is bij 2 geschenken een kaart met eigen tekst toe te voegen, vond ik vervelend.

Prima!!

Veel keus en op tijd bezorgd

Goede site met veel keus. Ook blij dat de pakketjes op tijd zijn bezorgd

Tevreden

Goede levering en enthousiaste ontvanger!!

Geweldig je tovert altijd weer een glimlach op iemand's gezicht.

Ik heb nu al verschillende keren gebruik gemaakt van topgeschenken in de vorm van bloemen of een fruitbox voor vrienden in deze vervelende Corona tijd. De mensen zijn altijd blij en aangenaam verrast. Een prima site die doen wat ze beloven. TOP!!

hulp van de klantenservice toen ik mijn wachtwoord kwijt was en mijn mail niet in kon was top! Taart was op tijd en erg lekker!

Bezorging volgens afspraak

Al eerder heb ik via deze website besteld, zowel bloemen als fruit. De ervaring is iedere keer weer zoals ik het verwacht. Een eventueel probleem wordt netjes en vlot gecorrigeerd.

Doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven daar kunnen veel andere partijen nog een voorbeeld aan nemen.

We waren veels te laat met nog iets bestellen voor een VRMIBorrel , we hebben 20 pakketjes besteld rond het middaguur op donderdag ...... en iedereen had zijn pakketje vrijdag binnen. Ga zo door

Geweldig!

De laatste tijd wat bestellingen geplaatst. Verzending gaat heel snel! Top geregeld!

Efficient service and friendly professionals!

I contacted the customer service three times last week and received repeatedly the same good quality service! Thanks!

Top service.

Ruime keuze aan boeketten. Gemakkelijk bestellen. Correcte, heldere afwikkeling..

Vaker besteld. Altijd goed

Superheerlijke, mooie taart , netjes geleverd, aanrader!

Het was een megalekkere en zeer mooie taart Het werd netjes afgeleverd door een vriendelijke heer. De taart is niet groot genoeg voor 10-12 personen, maar hier houden wij eigenlijk al rekening mee. Toch zeer tevreden en het is een absolute aanrader!

Veel te kiezen en prima bezorging

Ik vind het fijn dat ik op één plek allerlei soorten geschenken kan kiezen. De ene keer een taart, dan weer een biertje met chocolade erbij. Snelle bezorging, datum te kiezen in een kalender. Slechts één dingetje; als er een artikel niet op voorraad is, kan je geen datum kiezen en moet je de klantenservice bellen. Helaas duurde dat erg lang en moest ik alles opnieuw invoeren. Dat is een IT issue en moet op te lossen zijn!

Prima ervaren.

Goede kwaliteit van producten en perfecte levering.

Laatste weken een aantal bestellingen gedaan. Alle keren perfect. Zowel het product als de levering. De ontvangers waren verrast en zeer blij! Voor herhaling vatbaar.

Mooie producten en snelle bezorging!!

Prachtige websitebezoek, overzichtelijk, prima wijnen en snelle aflevering!!!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.