Dag te laat bezorgd

Cadeau prima maar dag te laat bezorgd dat is wel erg jammer voor de jarige

Prima en snel afgehandeld,

s,Avonds besteld en andere dag geleverd . prima service complimenten.

Makkelijk en snel.

Zeer eenvoudig te bestellen met snelle levering.

Prima geregeld

Ik vond het alleen een beetje raar dat er een mail kwam met de mededeling dat het tussen zo en zo laat bezorgd zou worden, maar ik hoorde niks van de ontvanger! Toch maar even gevraagd, nee, niks. Kwam het pakje pas om over zessen! Dat was wel jammer, maar leuk dat je zo iemand een cadeautje kunt sturen!

De ontvanger van mijn topgeschenk was er erg tevreden mee!

Mooi op tijd bezorgd!

een groot boeket rozen bestaat uit 20 stuks met groen opgemaakt

Toen ik aangaf dat het op Valentijnsdag geleverde Boeket Roos gemengd groot mij een beetje tegenviel werd contact met mij opgenomen en kreeg ik een uiterst vriendelijke compensatie aangeboden. Aangenaam verrassend goede service!

Niet helemaal zoals gepland, maar perfect opgelost!

Mooie Unicorn ballon met kaartje uitgezocht en verstuurd, helaas is alleen de ballon geleverd waardoor de geadresseerde niet direct wist wie de afzender was. Goede oplossing met korting op de bestelling en kosteloos is het kaartje alsnog nagezonden.

Te laat bezorgd

Bloemen en fruit niet tegelijk bezorgd. Geen aanrader!

Het was een goede service

Makkelijke website en goed geregeld

Zakelijk en prive bestellingen gedaan. Makkelijke website, blijft op de hoogte van je verzending. Ontvangende partij ook zeer tevreden met het cadeau

Op tijd en prima bezorgd

Cadeau voor mijn schoondochter

Toppers op 9-2 besteld en afgeleverd bij de jarige

Zeer tevreden over de klantgerichte services.

Kan beter

Niet echt tevreden,kwam een dag te laat

Klantenservice uitstekend ! Verzaken post nl maar klantenservice Lost het geweldig op ! Petje af

Op tijd geleverd, product zoals op website

De ontvanger was heel blij met de plant. Stuurde een foto, was zoals op de website. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Veel langer plezier van dan een bosje bloemen.

Snel bezorgd. Makkelijk te bestellen. Goede prijs!

slecht

het pakket is nog niet afgeleverd terwijk u vermeld dat het voltooid is, inmiddels ook topgeschenken aangeschreven

perfect voor een mooie en snelle attentie

Ik heb ook nog telefonisch nader contact gehad. Dit was heel prettig, goed adviserend en professioneel gesprek.

Goeie bloemist

Goeie bloemist

Deze bestelling was nieuw voor mij en daaro wist ik niet goed hoe het in zijn werk ging. Het waren 2verschillenden dingen, maar gelukkig is alles goed gekomen. Mijn vriend was er blij mee.

uitstekend

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Snelle bediening snelle bezorging prima communicatie

Snelle levering, ook op zaterdag!

Ik wilde op een zaterdag nog snel een bos bloemen laten bezorgen (soms is het onvergeeflijk om iemands verjaardag te vergeten). Lastminute zijn de bezorgkosten een tikkie hoger maar er zijn dan wel bloemen op de dag die jij wilt en de bloemen zijn dan ook zoals jij ze online hebt uitgezocht!

Goed op tijd

Voor mij goed op tijd. Wat wel was 1 dag besteld 2 dagen later geleverd, voor mij kwam dat goed uit.

Prachtige bloemen

Het is geweldig om dit te bestellen prachtige bloemen bedankt !!!!!

Optijd geleverd

De bloemen waren mooi. Heb het niet zelf gezien. Maar de ontvanger vond ze mooi en was dankbaar

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

klantenservice@topgeschenken.nl

Over Topgeschenken Nederland B.V.