Pluspunten

Goede informatievoorziening. Goed geinformeerd dat bestelling aanwezig was.

Kleinigheid: Ik had op de website wel gezien dat het bedrijf op zaterdag gesloten is , maar in de bevestiging staat dat als je vandaag voor 16:00 uur hebt besteld, je producten daar morgen vanaf 13:30 uur voor je klaar liggen. Omdat ik op vrijdag bestelde kon ik wel bedenken dat dat niet zo was, maar ik kan me voorstellen dat dat voor sommigen verwarrend is.. Verder staat er ook wel in de tekst: "Je wordt bovendien door de medewerkers van de Store gebeld of gemaild zodra je je producten kunt ophalen." Maar goed... het is ook een kleinigheid...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen extreem hoog bedrag voor porto vrije levering, snel, accuraat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd prima

ik wilde plastic puntzakjes maar kon deze niet vinden ,dus na even gezocht te hebben op de site de hulp ingeroepen van helpdesk ,prima geholpen dus kon ik het daarna goed vinden .

Pluspunten

Bestelling op voorraad Goed afgehandeld

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

Goede website en een erg keurige afwikkeling. Alles netjes meteen bevestigd en je wordt zelfs gebeld als je zending klaar ligt. Super !!

Zou ze niet kunnen bedenken

Pluspunten

duidelijke overzichtelijke website

de chatfunctie; Als er geen medewerkers zijn, zou het beter zijn een standaard bericht te krijgen, dat er maandag (of de volgende dag) weer medewerkers te woord kunnen staan, ipv dat ze bezet zijn en vervolgens niks meer mee gedaan wordt, terwijl ik wachtte en wachtte.

Pluspunten

Veel voorraad

Verzenkosten belachelijk hoog, levertijd té lang donderdag besteld nu zaterdag nog niet geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb 10 keer 500 hamburgerbakjes gekocht. Ik heb 2 keer 500 gekregen, maar wel 10 keer 500 betaald. Ik heb al een mail gestuurd wanneer de andere binnenkomen, maar ik krijg hier nog geen reactie op. Dit vind ik slecht.

Pluspunten

Snel, adequaat en correcte afhandeling. Zelfs voor een hele kleine bestelling ook een telefoontje er achteraan dat de bestelling klaar ligt en afgehaald kan worden.

Zou het niet weten...

Pluspunten

Enorm snelle levering, makkelijke bestelwebsite, veel keuze, uitstekende klantenservice, originele geschenkverpakkingen.

De standaard artikelen, die je overal kunt vinden zijn redelijk aan de prijs.

Pluspunten

Verzendkosten van 17,50 Euro veel te hoog voor een klein doosje. Door te kleine doos waren veel van de producten gevouwen en onbruikbaar dus betere verpakkingen aanschaffen. .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, ook via chat snel antwoord.

Pluspunten

keurig verzorgd en op tijd geleverd zo als aan gegeven

Pluspunten

Snelle afwikkeling

Pluspunten

Snelle levering. Zeer hulpvaardige mensen in de winkel

Pluspunten

Ik moest voor mijn werkgeefster tassen bestellen omdat zij op vakantie is, dit kon door mij zelf in te schrijven en met haar klantennummer een bestelling te doen. Maar bij het betalen kon ik niet verder omdat er per creditcard of ideal moest worden betaald. Na vrijdagavond laat mijn vraag gesteld te hebben kon ik toch diezelfde avond nog op rekening een bestelling doen! hele fijne service! Bedankt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede website

de bestelde verpakkingen zijn nog niet gearriveerd. Woensdag 27-7 besteld zaterdag 30-7 nog niet bezorgd ?????

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

online-chat is vrij snel

lagere verzendkosten.. en zeker voor vaste klanten. 15 euro is veel te veel omdat dit bij post.nl 6.50 kost is de op de rug van je eigen klanten extra inkomsten generen. totaal geen goede service, het is dat ik op dat moment geen keus had.

Pluspunten

Snel en dudelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV