3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
-Snelle levering
-Gratis bezorging vanaf 150 euro
-Online bestellen, handig
-Hele assortiment online
VerbeterpuntenIk heb een paar maanden geleden gebeld dat er prijzen online stonden die niet klopten, deze waren veel te hoog, de krimpzakken crystal clear bijvoorbeeld staan er voor meer dan het dubbele op en ook de krulling paperlook is meer dan 50% duurder gepresenteerd dan deze daadwerkelijk is. Bij die bestelling zijn -na telefonisch contact te hebben gehad- de prijzen die wij betaalden over die bestelling gecontroleerd en deze klopten dan ook. Prima service tot dan toe, echter zijn de online prijzen van deze producten nog niet aangepast, waardoor wij voortaan alle bestellingen en alle facturen van paardekooper extra goed moeten controleren. Naast dat wij dit onhandig vinden, lijkt het me ook niet de bedoeling dat de klant zijn papieren assortiment en dus prijzen bij een bestelling erbij moet pakken omdat de prijzen die online staan niet kloppen, als klanten daar al van op de hoogte zijn.. Verbeterpunt: Check of alle prijzen die online staan overeenkomen met de papieren prijscourant en met de werkelijk gefactureerde bedragen.