Pluspunten

Reusachtig assortiment en altijd vriendelijke medewerkers.

Helaas geen filiaal in het hoge noorden (Groningen)

Pluspunten

Heel attent en vriendelijk personeel.

Ik heb geen tips, alles ging super goed. Ook was het een kleine foutje van de systeem met de levering datum, en ik word van dame gebeld, om dat te corrigeren.

Pluspunten

snelle levering en uitgebreid pakket

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

Dure verzendkosten bezorger pakje bij buren afgegeven zonder briefje in brievenbus.ook niet na te kijken hoelaat bezorger komt

Pluspunten

Snelle levering en klantvriendelijkheid

Bij invullen inloggegevens aangeven dat bij punt btw nr eventueel alleen 0 ingevuld kan worden als je geen btw nr hebt

Pluspunten

Pluspunten

zeer welkome aanpak met nieuwe klanten.

Geen mening. heb nog maar 1 X een bestelling gedaan.

Pluspunten

Heel leuk ontvangen door de medewerkers.

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

Vriendelijke website; artikelen zijn eenvoudig te vinden Snelle levering

Kerstartikelen zijn snel uitverkocht

Pluspunten

Goede Service!

voor de mannelijke verkoper, Je overwelmde me met oplages zo groot als pallets, 50.000 oplages etc. je begon over poly plastic zakken waar ik niet om vroeg, denk mee met de klant, ik moest zelf uitzoeken dat jullie brievenbusdozen hadden waar T-Shirts in kunnen die bezorgd kunnen worden. Mijn vraag was of jullie dozen hadden van het formaat van T-shirts, ik kreeg als antwoord dat ik zelf even moest kijken aangezien jullie assortiment zo groot was, Ik weet als klant niet goed wat er allemaal beschikbaar is. Het gesprek voelde niet goed aangezien mijn vraag simpel kort en duidelijk was en belde juist om met een medewerker tot oplossingen te komen qua verpakkingen maar werd het gesprek ineens een rare bedoeling om te horen te krijgen dat ik dan pallets moest gaan bestellen en aantallen die niet van doen waren:) Let er op dat als een klant NIET weet wat hij of zij wilt, dat je vragen stelt en daar op verder gaat bouwen, laat de klant zijn of haar verhaal doen, dan kom je samen tot het beste product en vanuit dat gekozen product had je mij bij verkoop kunnen aanbieden zoals bescherming papier etc. etc. waardoor je meer verdiend dan het gesprek in eerste instantie informatief bedoeld was. Ik heb alsnog contact opgenomen met een van uw vrouwelijke receptioniste die mij duidelijk kon vertellen wat prijzen waren etc. Ik was meer verbaasd dan boos dus geen zorgen ik blijf graag klant! Alvast een top weekend! Peter.

Pluspunten

Goede website, voorraad controle en snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Doen wat je beloofd. Op de website van jullie staat Vóór 16.00 uur gebeld, volgende dag geleverd. Na dit nog eens specifiek telefonisch nagevraagd te hebben en dit bevestigd te krijgen, is mijn bestelling NIET de volgende dag geleverd. Ik had juist specifiek voor jullie bedrijf gekozen ivm deze service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat ik het bij de vestiging kan ophalen in plaats van hoge verzendkosten te betalen welke meer zijn dan wat het product kost.

Jammer dat dit niet direct op te halen is, maar nog bijna 2 dagen duurt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle levering -Gratis bezorging vanaf 150 euro -Online bestellen, handig -Hele assortiment online

Ik heb een paar maanden geleden gebeld dat er prijzen online stonden die niet klopten, deze waren veel te hoog, de krimpzakken crystal clear bijvoorbeeld staan er voor meer dan het dubbele op en ook de krulling paperlook is meer dan 50% duurder gepresenteerd dan deze daadwerkelijk is. Bij die bestelling zijn -na telefonisch contact te hebben gehad- de prijzen die wij betaalden over die bestelling gecontroleerd en deze klopten dan ook. Prima service tot dan toe, echter zijn de online prijzen van deze producten nog niet aangepast, waardoor wij voortaan alle bestellingen en alle facturen van paardekooper extra goed moeten controleren. Naast dat wij dit onhandig vinden, lijkt het me ook niet de bedoeling dat de klant zijn papieren assortiment en dus prijzen bij een bestelling erbij moet pakken omdat de prijzen die online staan niet kloppen, als klanten daar al van op de hoogte zijn.. Verbeterpunt: Check of alle prijzen die online staan overeenkomen met de papieren prijscourant en met de werkelijk gefactureerde bedragen.

Pluspunten

Zoekt naar nieuwe en goede producten in de markt. Bijv: het opnemen van Silen Wc papier is een zeer goede zet! Dank!

Bepaalde producten op de site staan onder verkeerd kopje, Zoals Silen Wc papier

Pluspunten

snelle en correcte levering vriendelijk personeel behulpzaam personeel

zou niet weten

Pluspunten

overzichtelijke website

duidelijker aangeven wanneer nieuw bedrijf besteld dat dit dag langer duren kan.

Pluspunten

Vlotte levering, snelle afhandeling. Nette factuur, makkelijk oude orders inkijken en opnieuw bestellen.

nvt

Wellicht een idee om eerst de producten te leveren alvorens een beoordeling te vragen

Pluspunten

Het was voor mij voor de eerste keer dat ik via de site iets heb besteld. Maar ik heb dit als positief ervaren, via de telefoon werd ik goed geholpen en ook in het filiaal Breda. Mijn bestelling was 1 minuut voor 11.00 uur besteld en ik had het de volgende dag binnen.

De adressering. Ergens op de bestelling wilde ik zetten dat het t.a.v. F. Kranenburg is. Als een pakketje gaat zwerven binnen een grote organisatie dan heb je het misschien niet op tijd in je bezit. Maar dat kan ook mijn onwetendheid zijn geweest. Omdat het de volgende dag binnen moest komen heb ik onze postkamer geïnformeerd.

Pluspunten

Levering was erg snel em verliep erg soepel.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV