Héél goed

Snel en netjes.

Erg goed en snel

Kwalitatief goede spullen zoals je mag verwachten bij porsche. Werd een levering in 3 delen verdeeld over 2 dagen. Dat laatste had verbeterd kunnen worden door alles op 1 dag te leveren.

Alles is zeer goed verlopen

Altijd goed

ik bestel veel en krijg alles netjes op tijd binnen en goed verpakt.

De mooie spullen zijn super snel veilig bezorgd

Fijne ervaring, mooie aanvulling op de 996 in de garage.

Gewoon perfect.

Gewoon perfecte levering super snel en goede en mooie kwaliteit.

Perfecte aflevering, heel mooi product

Zeer goede ervaring

Porsche topkwaliteit

Efficiënte levering

Makkelijk online te bestellen en vlotjes geleverd. Kortom prima!

Altijd goed

Inmiddels heb ik een stuk of 6 bestellingen geplaatst bij Porsche over de afgelopen 3 jaar. Producten hebben een goede kwaliteit en nette afwerking. Levering wordt altijd snel gedaan en producten zijn altijd netjes verpakt.

Prima, snel, zorgvuldig

Vlot besteld, snel geleverd

Besteld item, binnen 48 uur geleverd. Top

Zeer snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. Artikel voldoet volledig aan de verwachting.

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

Mooi verpakt

teleurstellend, de dwarsdrager geleverd zonder montagevoorschrift en speciaal gereedschap

Bij de Porsche webshop een dwarsdrager besteld. Het product moet met speciaal gereedschap worden geinstalleerd. Dit is niet bijgeleverd. Gamma, Praxis, Karwei, Toolstation, en diverse gereedschapzaken leveren deze speciale sleutel niet. Een montagevoorschrift, zelfs een QR code ontbreekt. De zijkanten van de dwarsdrager zijn van hard goedkoop plastic en de alu randen zijn te scherp. De rubberen strips die aan de bovenkant horen te zitten worden los bijgeleverd, ze zijn van verschillende lengte en ze zitten niet in de drager, de ontvanger moet deze dus op goed geluk zelf plaatsen. Porsche was niet bereikbaar (Porsche webshop en Porsche Centrum) ondanks meerderen telefonische pogingen en het achterlaten van terugbelverzoeken. A

Niet goed

Het product is goed maar de levering in geleverd op nr 11 in plaats van nr13 onder poort geschoven wij waren nog tands thuis dit is niet goed van post nl

Levering sneller dan het licht

Goede spullen en snelle levering

Tevreden

Ik ben erg tevreden met de aankoop, de kwaliteit, het ruime assortiment en de snelle bezorging

Super snel...

Goed verpakt op juiste datum gekregen met een cadeau erbij super mooie schoenen

Ik heb de Porsche 718 Spyder voor mijn vader als kerkcadeautje gekocht. Het was erg snel geleverd zeker in de december maand! Het zag het super mooi uit en goed/veilig ingepakt in een doos.

Porsche webshop ook buiten gewone kwaliteit

Er is niets op aan te merken super goed

1 product goed ander beschadigd

Een mail gezonden met een klacht, waarop niet is gereageerd. Niet professioneel voor deze organisatie.

zeer goed

Mooi product. Snelle levering.

Zuiderinslag 8

3833BP Leusden