Snelle levering en goede verpakking

Snel en correct mijn bestelling afgehandeld.

Subliem!

Vlotte afhandeling ! Producten zijn kwaliteitsvol!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk en snel

Zaken niet op orde

Levering heeft 1,5 week geduurd. Wordt niet goed gecommuniceerd naar de klant toe, dat een product niet op voorraad is.

Top service Voorbeeld voor Porsche België

Top service Voorbeeld voor Porsche België

Mooi product, snelle levering

Mooie website. Omschrijving mag nog iets nauwkeuriger betreffende t materiaal. Misschien zoom functie

Gewoon alles keurig netjes conform bestelling geleverd

Zending op tijd, product in orde, netjes verpakt, wat wil je meer?

Alles prima

Alles prima

Keurige website

Ik mis kwalitatieve foto's van het product en de optie om m'n producten sneller te laten leveren. Desalniettemin is de kwaliteit van het product perfect, ben ik tevreden met de levering en is de koopervaring naar wens.

Trage levering

Product is prima

Uitstekend service en communicatie

De bestelling proces is makkelijk en de bezorgings opties erg behulpzaam.

Alles verliep zoals gepland bij de webshop.

prima bestel en bezorproces

Overzichtelijke website, goed gecatalogiseerd. Gemakkelijk bestelproces, je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en het product werd precies op tijd geleverd.

10 voor levering en service en nakomen afspraak.

Keurige service en goed materiaal. Precies wat je mag verwachten van Porsche, ook op dit vlak. Daarom ben en blijf ik langer klant.

Buitengewoon goed geregeld!!

Prettige site

Gewoon goed en betrouwbaar

Gewoon goed en betrouwbaar

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Eerste klas

Prima Service !

Snel en professioneel antwoord en opgelost.

perfecte snelle levering

zeer tevreden over de bestelde producten.

Gebruikt u volledige naam..

Maakt u van de, eerder middels het internet-formulier verkregen, voornaam (in dit geval Hans) geen initiaal 'H.', maar handhaaft u de volledige naam. Immers, dit is/zijn meestal niet de initialen van de klant. In mijn geval zijn deze J.J.M., welke ik u bij deze verzoek te gebruiken. Het komt uw Porsche-kwaliteit en -uitstraling ten goede. Dank

Levertijd: maximaal 5 werkdagen is helaas MINIMAAL 5 werkdagen

Bestelling gedaan op 22 augustus. Op de website stond dat het artikel binnen maximaal 5 werkdagen (= 27 augustus) geleverd zou worden. Dus op tijd voor het Porsche-event dat ik op 28 augustus organiseerde. Na bestelling stond er als levertijd ten laatste 28 augustus. Nipt, maar dat zou ik nog wel kunnen regelen. Maar uiteindelijk werden de artikels pas op 31 augustus geleverd. Te laat en dus ontgoocheld omdat ik de artikels niet ter beschikking had op mijn Porsche-event van 28 augustus. Wel tevreden over het artikel. En er zullen zeker nog gelegenheden komen waarop ik de artikels kan gebruiken ;-). Spijtig dat de kwaliteit van levering in dit geval niet overeenkomt met de kwaliteit van de artikels en Porsche in het algemeen. Niettemin nog altijd een Porsche-fan en ongetwijfeld ook in de toekomst nog een klant van uw webshop of mogelijk ook eens in uw showroom. Wellicht zal er een onvoorziene omstandigheid zijn die de vertraging verklaart. Normaal gezien geen probleem, maar in dit geval was de vertraagde levering vervelend. Even goede vrienden?

Zuiderinslag 8

3833BP Leusden