Eigenlijk helemaal niks te klagen, prima service!

Snelle levering, groot assortiment, goede zoekfunctie. Uitstekende ervaring. Half puntje eraf voor wat onduidelijkheden bij een vorige levering maar prima en snel opgelost. 9.5 is bij mij een zeer goede score!

Uitstekende service

Zeer tevreden van de service en het aanbod. Prijs-kwaliteit zeker een aanrader. Dank voor de snelle verzending steeds!

Mooi product en conform wat ik verwacht had

Mooi product

Top, netjes verzorgd

Kwaliteit zeer goed Pakket per post netjes met de retourbonnen voor eventueel terugsturen

Snelle levering!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima sercice

Besteld, volgende dag in huis.

Perfect niets op aan te merken,

Producten snel gevonden. Duidelijke productomschrijvingen. Eenvoudig bestelproces. Snelle levering in deugdelijke verpakking, al met al perfect dus.

Ik vind de service goed en alles is keurig verzorgd. Ik vind alleen dat de levertijd sneller moet kunnen.

mooie webshop

mooie, duidelijke, overzichtelijk

Wel snel geleverd alleen .......

Op andere site wordt exact dezelfde bril voor 223 aangeboden ipv 260 die ik ervoor betaald heb.

Gemakkelijke en toegankelijke site

Dit is een overzichtelijke site,genoeg keuzes

Altijd netjes optijd

Mooi op tijd en goede kwaliteit

No nonsens en conform afspraak geleverd!

Alles naar wens en snel afgehandeld.

Precies zoals verwacht.

Online bestellen ging soepel en ik was ten alle tijden up to date. Top!

Keurig

Keurige afhandeling van bestelling

Fijne webshop, snelle levering

Van bestelling en betaling tot levering, alles gaat snel en efficiënt! Zeer professioneel, echt top!

Uitstekend!

Mooi aanbod van producten, uitstekende kwaliteit en een zeer snelle levering! Zeer tevreden!

Na

Snelle levering en mooi product!

Het uitkiezen, betalen verloopt goed op de website. Na de bestelling snel geleverd en product netjes verpakt en product is mooi.

Via de overduidelijke webshop gaat het richting afrekenen en de betalingsmodaliteiten. Allemaal overduidelijk en gestructureerd. Meteen ontvang je bericht over de bestelling en datum van aflevering. Een dag later wordt het pakketje thuis afgeleverd. Samengevat, perfect.

Vlekkeloos verlopen

Website duidelijk, bestelbevestiging duidelijk, leverbevestiging duurde wat lang, levering eerder dan gepland.

Zuiderinslag 8

3833BP Leusden