Duidelijk en snel

Vandaag besteld en volgende dag naar keuze in de avond leveren prima en duidelijk

Top. Niets op aan te merken.

Perfect geleverd. Geen beschadigingen. Helemaal in orde.

Belachelijk

Ik bestel een fortefeuille op de wegshop op de foto van het artikel is duidelijk te zien dat er een muntvak aanwezig is. Bij ontvangst van de bestelling stel ik vast dat er geen muntvak aanwezig is op de portefeuille na telefonisch contact word mij aangeraden een nieuwe bestelling en betaling te doen om de juiste portefeuille toe gestuurd te krijgen. Bij ontvangst van de tweede bestelling stel ik terug vast dat er geen muntvak aanwezig is . terug contact opgenomen telefonisch OP HEDEN HEEFT MIJ NOG NIEMAND VERDER GEHOLPEN JULLIE ZIJ ZEER GOED BEZIG !!!!!!!!

Perfect!

Webshop geschikt voor mobile shopping Goede informatie wbt verzending etc. Op tijd geleverd en mijn zoon super blij met zijn gave Porsche shirt!

Helemaal super

mooi model snelle levering

makkelijk zonder veel moeite kunnen bestellen duidelijke bestelprocedure.

Prachtig product, maar helaas VEEL te laat geleverd

Hoewel ik niets kan aanmerken op het product zelf (tas in Pepita ruit met auto poets materialen) ben ik ontevreden over de wijze van levering. Op de site staat vandaag besteld morgen in huis, en na bestelling heb ik helaas moeten merken dat dit niet klopt. Voor een last minute cadeautje waarbij vooral ook de levering de volgende dag erg belangrijk was, was dit een grote teleurstelling.

Zeer snel,echt Porsche!

Betrouwbaar en snel!

Superieur

Snelle levering, goed verpakt, uitzonderlijke kwaliteit .....

Op tijd geleverd maar ik had de verkeerde maat besteld

Gisteravond even gebeld met de Porsche webshop en een zeer vriendelijk en behulpzame jongeman gesproken, uitstekend dus! Nieuwe jas besteld en vanmorgen al weer binnen! En ook als Porsche eigenaar kan het niet beter...

Prima ervaring , de levering mag sneller !

Prachtig mooi polo shirtje , mooie kwalteit ! Gekocht voor mijn zoon van 16 die droomt van een porsch auto , dan is het dragen van het shirtje al het begin ...😉

Goede service en snelle levering

Eenvoudig te bestellen, zeer snelle levering, product prima verpakt.

Mooi webshop. Snel geleverd en goed verpakt echt top

Top service zo lijk altijd

Altijd een top service

Top service zo lijk altijd

Altijd een top service

Perfect wat ik had verwacht!!

Gwn zoals hier boven.

Leuke webshop

Leuke webshop

Gewoon perfect!

Snelle en correcte levering op de afgesproken dag en het tijdstip. Artikel zoals verwacht tegen een zeer concurrerende prijs.

Gewoon goed.

Duidelijke web shop. Makkelijk te bestellen.

Super Service en product

Tot hier toe zeer tevreden

Kort maar krachtig!!!! Net een Porsche. Bestellen, betalen en netjes en verzorgd afleveren.

Zeer snelle levering van kwalitatief goede producten. Wel redelijk hoge prijsstelling.

Positief.

De site was duidelijk en overzichtelijk, foto’s van het product waren waarheidsgetrouw en kreeg mijn bestelling netjes op tijd afgeleverd.

Zeer snel en netjes

Bestellen ging snel en makkelijk. Klantenaccount was niet nodig om aan te maken en binnen een dag zeer netjes verpakt thuis ontvangen! Zoals het hoort :)

Zuiderinslag 8

3833BP Leusden