Mooie matte zet gekocht. Perfecte pasvorm en snelle levering.

Super snel geleverd

Mooie rubber matten voor de t-roc

Snelle levering van een goed product. Duidelijke communicatie vwb verzending.

Vlotte en acurate reactie na mijn mail

Dank zij de hulp gelijk en zonder moeite het juiste type dakdrager gevonden. Vond hem eerst best prijzig maar als je dan ziet hoe degelijk hij is en hoe compleet hij geleverd word. uitstekend.

Het verkoop systeem werkt prima

Een beetje onduidelijk was dd betaalmogelijkheden. Enerzijds ideal anderzijds op rekening. Het was niet duidelijk dat bij de op rekening koop het product pas na betaling vetzonden werd. Met groeten

Snel geleverd en goedkoper dan hetzelfde onderdeel van Audi!

Ik was op zoek naar sport pedalen voor mijn Audi A2 en na wat research bleek dat de pedalen voor een aantal volkswagens en audi's hetzelfde zijn. Dus ik heb ze hier in de volkswagen webshop gekocht in plaats van bij de audi webshop. En dat scheelde nogal wat qua prijs! Terwijl het onderdeel precies hetzelfde is (sterker nog, er staat een audi logo in de pedaaltjes, geen volkswagen logo). Direct de volgende dag geleverd. En we hebben ze er zelf gelijk op gezet. Heel fijn!

Snelle en correcte levering

Bestelling binnen 2 dagen geleverd. Keurig verpakt.

geweldig

makkelijk te vinden,vandaag besteld morgen in huis prima.

Webshop oké product ondermaats

Had wel verwacht van een originele dealer er alleen originele top producten worden verkocht… me in vergist dus. Paraplu Chinese makkelijk voelt maar goedkoop aan bevestiging lint viel er al af na 1 keer de paraplu terug toe te doen!

Erg goed

Snelle levering goede materialen top..!

Perfect geregeld

Alles was in orde

Snelle dienst

Op basis van kenteken krijg ik alle mogelijke accessoires voor de auto. Kosteloos levering op een gewenste dealer of thuis, super fijn!

Nooit meer!

Zelfs 1 ster is nog teveel. Lokale VW dealer verkoopt geen onderdelen meer, het moet blijkbaar allemaal online. Besteld, lang gewacht en vervolgens het verkeerde product geleverd. Klantenservice is alles behalve behulpzaam, en een service heb ik nog niet gevonden. Voor mij geen VW meer, nooit meer.

Levertijd

Levertijd duurt langer dan aangegeven op website, ik moest 5 dagen wachten op een lakstift die (volgens jullie) een dag na bestellen geleverd zou worden.

Mooi product

Mooie mattenset die we ook bij aankoop van de nieuwe Up! geleverd kregen. Geen onnodige biesjes maar gewoon onopvallend zwart met een luxe uitstraling.

Super Service !!!

Top Service !!!

Snelle levering en top product

Goede ervaring met bestellen en volgende dag ontvangen.

Bedroevend

Totaal niet klantvriendelijk, van kastje naar de muur, uiteindelijk niet geholpen.

slechte service

Bij openen pakket viel er een stukje kunsstof uit. Voor vertrek bij aanbrengen van de de dragers bleek dat een stukje aan binnenzijde afdekkapje afgebroken was. Lastig maar niet essentieel voor veilige bevestiging. Na vakantie telecon met service van website. Verwees naar dealer , voor reparatie/vervanging onderdeel. Bij dealer bleek dit niet mogelijk. Advies dragers retour zenden naar webshop.. Leek mij lastig verhaal en nog niet aan toe gekomen om opnieuw contact op te nemen met webshop.

Heb niets besteld

Heb niets besteld. Waarom krijg ik dan een mail dat ik recentelijk iets heb besteld en een review moet doen. De vorige ervaring in de webshop was al ronduit slecht. Ik zie dit als bevestiging dat er nog niets verbeterd is…

Duidelijk en een snelle levering

Duidelijk en een snelle levering, goed verpakt ( je word goed op de hoogte gehouden van alles )

Perfect geleverd

Besteld bij de Webb Shop van VW en perfect geleverd.

Rubber matten. Passen precies en snel geleverd

Volkswagen wieldoppen precies zoals omschreven

Precies zoals omschreven

Matten gekocht passen niet

Ik had matten gekocht voor de golf 7 gti. Maar ze oassen niet..