Beste Brigitta, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Ik heb de mail gezien en zal je een nieuwe aanbieding doen per mail. Ik wens je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Tom
Originele beoordeling
Beste Virgil, Wat vervelend om te lezen. Het is natuurlijk een natuursteen dus geschikt voor buiten maar wanneer het regent is het wel minder zichtbaar op dat moment, als je dit niet wenst dien je een gegraveerde granieten steen te bestellen. De Kruis hebben we nog erop gezet, dus die zou er wel bij moeten staan. Met vriendelijke groet, Tom
Beste Simonea, Helaas is het zo dat de hondenpenningen steeds dunner worden, dit heeft als reden dat het vriendelijker is voor de hond zelf dan een dikkere. Het zal zeker niet buigen. Je kan uiteraard aan beiden kanten de bedrukking kiezen, als je dit alsnog wenst stuur me gerust een mail naar tom@stultiens-group.com dan pakken we het voor je op. Met vriendelijke groet, Tom
Beste Sacha, Helaas is het zo dat dit een standaard donkere groene kleur is. Dit kan afwijken van wat je op beeld ziet, helaas hebben we hier niet veel invloed op. Mocht je een zwarte kleur overwegen laat het me weten dan zie ik je mail via tom@stultiens-group.com graag tegemoet, We maken het dan kosteloos voor je voor deze keer. Ik wens je nog een fijne avond toe. Met vriendelijke groet, Tom
Originele beoordeling
Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.