Niet gemaakt zoals gevraagd

Geheel niet gemaakt volgens de vooraf goed gekeurde proefdruk Verkeerde Lay-out Ander lettertype Spelfout Beetje slordig allemaal maar neem aan dat het hersteld word.

Goed product en snelle levering

Product is goed, snelle levering.

Verkeerde kleur geleverd

Op internet en op de aankoopbon staat donkergroen. En het naambordje van plexi is in de kleur fel groen geleverd. Dit staat echt niet mooi bij een boerderij-style woning. Een enorme teleurstelling omdat het ook nog eens een kado was....

Snel en correct

De bestelde naambordjes met eigen tekst zijn snel en correct geleverd!

Prima, snelle levering

Plaat ziet er prima uit,over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen ,pas in ons bezit.

Makkelijk en snel

Snelle levering en heel makkelijk te ontwerpen

Mooi

Zeer snelle levering

Hartstikke goed !!

Precies wat ik bedoelde. Snelle levering, perfect product.

snel geleverd ondanks Covid-19, prima kwalteit !

Boven verwachting

Leuk naam bordje ontworpen en hij was boven verwachting!

Makkelijk bestellen, goede klantenservice, snel geleverd, voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Hele snelle service en mooie muursticker binnen gekregen! Blij mee!!

slecht

Leistenen naambordje besteld, letters gewoon geverfd. Letters niet gefreesd. Prijs kwaliteit is echt slecht, een teleurstelling!! We hebben er echt spijt van en raden zeker anderen af hier iets te kopen.

Gemak van bestellen

Tevreden

Zeer goede service door Loek Stultiens.

Snelle correcte levering, mooie producten

Fijne en ontzettend snelle levering. Mooi bord, kwalitatief goed voor een nette prijs.

Had een naambordje besteld voor het appartement van mijn moeder en moest redelijk snel gebeuren. Had een mooi bordje gekozen met groen. Bleek ik als opschrift blauwe letters gekozen te hebben. Hierover werd ik telefonisch benaderd of dit de bedoeling was. (niet du) Dit kon nog veranderd worden. Dit is oplettendheid ten voeten uit en was er erg blij mee. Mijn moeder moest anders nog een weekend op haar bordje wachtten en nu wist ze al gelijk welke voordeur van haar was met duidelijk haar naam op het naambordje. Dat is meedenken en opletten met de klanten.

Prachtig

Snel Makkelijk Mooi product

Super aardig en goede, snelle service

Voor onze trouwdag wilde ik mijn man een naambordje van leisteen geven met een specifieke tekening van een bloem die we op onze trouwkaart hadden gebruikt. Ik was bang dat het niet zou lukken, maar ze wilden het graag voor me maken. Het resultaat is erg mooi. Het cadeau was een groot succes en ook nog een dag later in huis. Top service!

Huisnummer ziet er goed uit.

De kleur is lichter dan gedacht. Staat donkerder op de site.

Snelle b3zorging. Goed produkt

Orima

Belofte nagekomen.

Het ontwerpen van de plaat had wat vingeroefening nodig. Maar netjes ingepakt en op tijd ontvangen.

Keurig netjescen snel

Keurig!! Goed op de hoogte gehouden per mail en super snelle levering.

Makkelijk en snel

Veel keuze in het soort naambordje, lettertype en plaatjes. Hele handige site en leuk om zelf iets te ontwerpen.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven