Levering niet volgens afspraak

De belofte dat door mij bestelde producten uiterlijk zaterdag geleverd zouden worden is niet nagekomen. Jammer voor het Moederdag kado dat ik zondag met onze kinderen wilde geven. Zaterdag was er wel iemand bereikbaar, die kon me echter ook niet veel meer vertellen. Het is nu maandag en de producten zijn nog niet geleverd.

RVS look huisnummer/ naambord besteld. Makkelijk aan te passen aan je eigen wensen en vervolgens een snelle levering. Keurig verpakt met goed bevestigingsmateriaal.

Oké

Resultaat oké maar niet goed gecentreerd. Stond wel goed ingesteld bij moment van bestelling maar niet goed op uiteindelijke resultaat. Dat is toch jammer als het een cadeau betreft. Zou niet nog een keer hier bestellen helaas.

Mooi bedrukt

Mooi bedrukt de afbeelding Jammer dat je er 3 bestelt dat er 1 bij debesttelling zit. Maar door te bellen komen de 2 achter.

Super snel en goede kwaliteit!

Mooi!

Niet wat je bestelt

Ik heb expres een formaat gekozen van de frosting naamplaat, waar niet de gehele achterkant frosting was. Dit stond namelijk bij andere maten er wel bij, dat de hele achterkant frosting was. Echter, was het bij deze ook zo. Daardoor is hij veel minder mooi.. beetje jammer en slecht dat het er niet bij staat.

Service gericht en zeer klant vriendelijk!!.

Ondanks dat item niet leverbaar was, meteen een voorstel voor een vervangend exemplaar gekregen.

Prima kwaliteit en service

Mooi huisnaambordje ontvangen van goede kwaliteit en met een snelle levering

Precies het naambordje gekregen zoals gemaakt op de site.

Gemakkelijke bewerking op de site. Daarna precies op tijd ontvangen, zoals "track and trace" aangaf.

Super afgewerkt. Compleet geleverd!

Naambordje besteld. Voldoet aan verwachtingen. Prima!

Ik kan nog niet oordelen

Ik heb nog niets ontvangen dus ik kan nog niet oordelen hierover

Komen gemaakte afspraken niet na.

Vorige week zaterdag een huisnummerbord besteld en helaas al betaald... Kado voor moederdag. Volgens de site binnen 2 werkdagen leveren, dus ruim op tijd besteld . Tot op heden ( week later) nog niets ontvangen ( heb begrip voor 4 en 5 mei ). Diverse malen gebeld en er worden toezeggingen gedaan maar niet nagekomen. Hoop dat we ons bord nog krijgen al is het helaas niet meer op tijd....

Tegenvaller

Ik heb een straatnaambord besteld. Een straatnaambord is m.i. altijd tweezijdig bedrukt. Dat was hier niet terwijl 't wel mijn voorstelling was voor het gebruik ervan. Wat ik kreeg was wel goed maar voldeed niet aan mijn verwachting.

Product ziet er keurig uit.

mooie en duidelijke site.

alles aan gedaan om mijn product op tijd in huis te ontvangen

Teleurstellend

Het product voldoet niet aan de verwachting. De prijs kwaliteit verhouding is niet correct naar mijn mening.

Goede kwaliteit

Boomscherf naambordje is precies zoals het door ons ontworpen voorbeeld. Mooi hout en handig ophangsysteem!

Nu nog de finesse

Ik ontving Van Namen enzo een fraaie naamplaat. Maar waarom die scherpe randen niet even glad geschuurd zijn... Dat heb ik dus zelf meteen maar even gedaan, gewoon met een schuursponsje. En een boormal, heel eenvoudig op een velletje papier, zou ook geen overbodige luxe zijn. Weinig moeite allemaal, maar net die finesse waar mensen extra blij van worden...

Waanzinnig!

Super mooi naam/nummerplaatje en nog snel geleverd ook, dus TOP! Dat is Coronatjjd best bijzonder

Heel tevreden!

Snelle levering en het is heel mooi geworden. Degelijke kwaliteit!

Top service!

Uitstekende service en supersnel!

Duidelijke website, snelle levering, goede communicatie, wel prijzig

We hebben een houten naambord besteld. Namen en zo levert snel, is goed bereikbaar en levert snel. Het resultaat is een naambord waarvan je denkt dat het wel veel geld is voor het materiaal. Bovendien zijn de letters en afbeeldingen wat flets geprint. Die kleur kwam niet overeen met wat ik op de site had ingevuld. Al met al dus een ruime voldoende

Mooi product, geheel naar wens.

Perfect product

Mooie afwerking en de belofte waar gemaakt .

Sneek goede service. Ziet er mooi uit.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.