Mooi bordje, levering duurde langer

Hert naambordje ziet er erg mooi uit. Ook het ophangsysteem is keurig. Verzending zelfde dag was niet waar. Dinsdagochtend besteld, woensdag verzonden en vrijdag lag het in de brievenbus. Maar fijne korting gekregen omdat ik lid werd van de nieuwsbrief. Aan te bevelen!

Heel tevreden

Snelle levering en goeie kwaliteit

Gave puzzels, jammer dat je maar 1 bouwplaat krijgt bij twee puzzels.

Ik heb twee dezelfde puzzels besteld voor Moederdag. Maar maar 1 voorbeeld gekregen om na te bouwen. Die was nu juist op mooi stevig karton gedrukt. Dus maar even een mailtje gestuurd. Paar mailtjes over en weer maar tot nu toe nog niks ontvangen. Erg jammer

prima geregeld

Bestellen is makkelijk levering volgens afspraak

Super service!!

Super service!

Goede uitleg waardoor het bestelling gemakkelijk ging. Super snelle bezorging. Het bord was top! Echt super blij mee! Bedankt

Besteld product achteraf niet op voorraad

Ik bestelde een naambordje voor twee vrienden die net een nieuw huis hebben gekocht. Het bestellen ging gemakkelijk en het bordje zou binnen een aantal dagen geleverd worden. Op het laatste moment werd een mail gestuurd dat het bordje toch niet op voorraad was. Verder konden zij mij niet vertellen wanneer dit bordje weer leverbaar zou zijn. Erg teleurstellend..

Netjes en goed geleverd

Netjes en goed verpakt

Super service

Mijn bestelling kon niet meer gemaakt worden, maar voor het zelfde geld konden ze een grotere puzzel maken.

Netjes geleverd

Naambordje voldeed helemaal aan o ze wens.

Mooi product en snelle levering

Leistenen naambordje besteld, snel in huis en het ziet er super mooi uit. Zeer tevreden!

Prima naambordje

Het is geworden zoals wij het willen. Dus prima

Heel goed en snel geholpen

Makkelijk gemaakt, mooi en snel afgeleverd.

Het programma werkt heel makkelijk. Veel mogelijkheden om het helemaal naar eigen wens aan te passen

Een fotopuzzel besteld van 1000 stukjes. Volgende dag keurig verpakt in huis.

Mooi product

Alles snel geleverd

Top kwaliteit super mooi en snelle levering

Super service

Hele snelle service, enig nadeel is dat het bordje een beetje tegeb valt. Is heel erg klein uitgevallen dat het eigenlijk niet eens mooi is.. toch maar opzoek naar een andere.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit puzzel en snelle levering

Snelle levering en mooi naambordje

Woensdagavond besteld en vrijdagmiddag al in huis dus zeker een aanrader.

Over mijn bestelling bij Namen enzo! ben ik heel tevreden.

Het bestellen is gemakkelijk. Je kunt je eigen tekst of een afbeelding kiezen en zo je eigen naambord maken.

Jammer

Twee producten besteld. Als eerste een verroest huisnummerbordje. Heel mooi!! Op basis van onze goede ervaring kochten we een steigerhouten naambordje. Deze zag er bij aflevering echt to-taal anders uit dan op de website! Uiteraard is hout een natuurproduct en is geen enkele plank hetzelfde, maar het verschil was zoooo gigantisch dat het bijna misleiding lijkt. De klantenservice gaf als reactie op mijn berichtje hierover, dat ik hem dan kan proberen te lakken, maar dat ze geen enkele verantwoordelijkheid ervoor nemen. Weinig meedenkend. Daarnaast staat de afbeelding enkele centimeters scheef op het bordje, terwijl ik in de webtool met een liniaal erbij heb gezorgd dat hij recht stond. Het hindert niet enorm, want we kunnen een stukje van het bordje af zagen waardoor hij weer recht staat. Maar ja... dat betekent een hoop geknutsel en (zagen en lakken) en extra kosten aan een naambordje dat we kant-en-klaar dachten te kopen, en maar hopen dat het daarna nog mooi genoeg is om op te hangen. Jammer...

Snel keuze kunnen maken

Goede website, snelle levering, mooie cijfers voor bij de voordeur.

Uitstekend verzorgde order

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de order en de snelle verzending en afhandeling. Zeker gezien de corona crisis waarin wij verblijven.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven