Geleverde artikel voldoet niet aan mijn verwachtingen

Heb en naambordje van opaalglas besteld, en krijg een kunststof plaatje wat de tekst op gedrukt staat. Lijkt heel goedkoop, terwijl dit het niet was. Was een cadeautje voor mijn vrouw haar verjaardag, en dus best wel jammer. Als er staat opaalglas verwacht je ook echt glas.......

Top en super snelle levering

Mooi nummer bordje, zoals op t plaatje, snel geleverd, blij mee!

Eerste keer

Geen track and tace mail gehad weet niet wanneer mijn pakketje binnen komt

Krom goedkoopogend bordje

Het huisnummerbordje is krom en oogt erg goedkoop. De achterkant is plakkend maar dat werkt niet op bakstenen. Terwijl dat toch meestal de bedoeling is en er geen andere bevestiging methode is. Bordje weggegooid en naar de bouwmarkt gereden.

Schitterend resultaat

Niks

Ik kan nog geen ervaring schrijven want heb het bordje nog niet??? Mvg,carina van benthem

Mooi product, goede prijs, vlotte bezorging.

Mooi naambord besteld dat snel werd geleverd. Zeker een aanrader.

Supersnelle levering👍

Supersnelle levering!

Kwaliteit is perfect

De website is eenvoudig te bedienen en geeft duidelijk inzicht wat er mogelijk is. De mogelijkheden zijn enorm en het zelf ontwerpen erg eenvoudig. Levering exact binnen de vooraf gestelde termijn. leuk dat je nog een korting krijgt bij inschrijven vooraf op nieuwsbrief. Al met al goed bedrijf en levert kwaliteit.

Top! Heel blij met ons nieuwe huisnummer!

Snelle levering Mooi product Makkelijk te bevestigen

Erg tevreden

Vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon.

Goedkoop, duurkoop

Emaille look bleek een goedkoop geprint plaatje dat bij montage direct gekrast werd. Zonde van het geld

Keurige snelle service

Zie boven

Super snel geleverd

Heel veel keuze en mogelijkheden. Vanaf moment van bestelling tot levering was echt super snel. Kwaliteit ziet er erg goed uit en was goed verpakt en zonder schade aangekomen. Namen enzo raad ik echt aan.

Nummerbordje keurig op tijd en prima verpakt aangekomen

Nummerbordje keurig op tijd en prima verpakt aangekomen

Super netjes

Het is fijn dat je zelf je naam bordje helemaal kan samen stellen dus je kan hem na wens maken zo als je zelf wil! Hele snelle service en ook hele nette service. En het naambordje van ons is super geworden! Mocht die ooit aan vervanging toe zij ga ik zeker hier weer bestellen!

Product is meer dan keurig

Prijs / kwaliteit verhouding absoluut goed. Netjes afgewerkt. Begrijpelijk dat in deze tijd levering iets vertraagd is en niet binnen een dag, maar het was helemaal top geweest als dat meteen bij het bestellen er bij vermeld was. Dan weet de klant direct waar zij/hij aan toe is.

Aanrader

Snelle en correcte service met als resultaat een prachtig betonnen huisnummer.

Goede kwaliteit

Mooi bordje

Erg mooi bordje, toch geef ik maar 3 1/2 ster vanwege het ontbreken van de nylon schroefdraad boutjes die benodigd zijn voor het bevestigen van dit type betonnen naambordje. Uiteindelijk gestut en wel aan de gevel gekit met high tack polymer kit en nu zit hij ook vast. Maar via de normale weg was makkelijker geweest.

Mooi gemaakt en snel geleverd

Mooi leisteen naambordje eigen ontwerp. Netjes verzonden binnen 2 dagen al ontvangen. En voor de prijs die ik betaald heb ik super.

Snel en goed

Snelle levering, mooi product

Goed opgelost

Was niet helemaal tevreden met het product maar het werd snel en goed opgelost. Nogmaals bedankt

Snelle levering en fijn dat je van te voren eerst een proefdruk krijgt.

Kwalitatief goed product met prima prijs

RVS naambord besteld wat goed verpakt en exact volgens afspraak geleverd werd. Alle ophangmaterialen zaten er ook bij. Ook een los huisnummer nog besteld, die was wel behoorlijk kleiner als dat we verwacht hadden en ook het bestellen via de site van het losse nummer lukte op 1 of andere wijze niet. Gelukkig heeft de helpdesk ons keurig geholpen hierin.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.