Makkelijk te bestellen prima levering

Kan niet anders zeggen dan dat mijn bestelling makkelijk te plaatsen was, en dat de levering binnen de gestelde tijd heeft plaats gevonden. Prima service.

Zeer behulpzaam en snel met feedback bij vragen. Voorts een prima product zoals ook voorgesteld op de website.

Kom je beloftes na

Alhoewel er op de site staat voor 15 u besteld is de volgende dag geleverd hebben wij onze bestelling tot hiertoe nog niet mogen ontvangen ik begrijp ook dat met de huidige situatie dat kan veranderen mart het is nu al sedert vorige week dat wij er op wachten alhoewel wij direct betaald hebben Mvg Vercruyssen gina

Drama!

Bordje ontvangen met een stripje achterop maar daarmee kun je het op een ruwe muur niet bevestigen. Gebeld en een montage Click Fix set gestuurd maar ook met deze kan ik geen bordje bevestigen. Heb het gevoel dat de mensen bij namenenzo zelf nooit bordjes bevestigen want iedereen kan zien dat dit niet werkt. Al met al een bordje van 30 euro die we nu maar in de vensterbank hebben gezet. Wat een drama dit!

Super. Netjes mooi en snel

Heeeel tevreden. Alles er netjes bij en binnen 1 dag binnen. Perfect...

Prima service!

Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen, snelle levering, goede mintagehandleiding.

Prima bord

Redelijk prijzig maar prima uitstraling voor bij de voordeur.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Het naambordje was makkelijk zelf in te vullen. Zeer overzichtelijk en mooie kwaliteit. Levering was ook snel

Bordje is perfect gemaakt

Kreeg alleen geen verzendcode, en hij was 1 dag later, maar dat was geen probleem. Het bordje was prima, en dat is het belangrijkste.

Mooi en makkelijk!

Je kunt hier gemakkelijk mooie naambordjes bestellen. Ook nog snel geleverd. Top!

Perfecte service en prachtig product

Ik heb een zelfontworpen RVS huisnaambordje besteld. Per ongeluk bestelling dubbel geplaatst door haperende laptop en toen ik dit mailde naar de klantenservice, kreeg ik direct antwoord (om 22:00!) en is de dubbele bestelling geannuleerd. Top service! Gisteren het product per post ontvangen, pastte door de brievenbus. Het bordje is echt erg mooi en van hoge kwaliteit. Bedankt!

Adequate verwerking van mijn opdracht. Snelle levering

voortreffelijk

geweldig snel geleverd en als er een foutje wordt gemaakt heel correct afgehandeld een pluim

Jammer van de lijmresten achterop

Hij was makkelijk om te maken. Jammer dat je achterop de lijmresten ziet van de 4 punten waar je hem mee monteert. Ook heeft de rechtervleugel bovenin wat plakresten omdat het bubbeltjes folie er een klein stukje op vast geplakt zat. Had beter een wat groter bubbeltjes zakje kunnen zijn.

Zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering

Snelle levering, letters zijn stickers

Voor de prijs van het naambordje hadden wij niet verwacht dat de letters met stickers op het plexiglas geplakt zouden zijn. Wij hadden verwacht dat de letters in het plexiglas gegraveerd zouden zijn, dit viel dus even tegen bij het uitpakken. Leerpunt voor ons, dit eerst navragen Verder een snelle levering en handig bevestigingsmateriaal.

Precies zoals ik het wil.

Snel geleverd en netjes

Zie boven

Prachtig huis naam bordje

Het bordje zelf is echt super mooi geworden, alleen waren de gaatjes waar de boutjes in moeten om hem vast aan de muur te monteren te klein.

Nog niet eerder wat besteld. Makkelijk personaliseren en snel geleverd

Nog niet eerder besteld, maar makkelijk je naambordje personaliseren en de volgende dag in huis!

Snelle service!

Binnen 1 dag een superpersoonlijk naambord geleverd en ziet er prachtig uit. Goede service ook via whatsapp.

Super snel, top kwaliteit!

Volgende dag al in huis!

Meer dan uitstekend

Ik had wat problemen met de tekst op een bordje krijgen en ben daarbij uitstekend geholpen door Namenenzo. Niets dan lof voor de prima service

Zeer snel geleverd

Mooi bord, goede service

Ik had typefoutje gemaakt, kwam er snel achter, stuurde dus een mail. Binnen een uur was er reactie met aangepast voorstel. Dat is natuurlijk fijn!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.